Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Start

M. Nemčić pomogla Hloverki složiti ljetnu shemu HTV-a

hloverka novak srzić
arhivska slika
11.07.2010.
u 23:15

Nagađa se o mogućnosti da Đelo Hadžiselimović preuzme Strani program HTV-a, ali o tome s njim za sada nitko nije razgovarao.

Bura u javnosti koja se podigla oko imenovanja Hloverke Novak Srzić v. d. direktoricom programa HTV-a nije, čini se, utjecala na izvršenje primarnog zadatka koji joj je postavilo Ravnateljstvo HRT-a. 

Osim što je već sljedeće jutro prestala odgovarati na novinarske pozive, H. Novak Srzić navodno je bila zgranuta kad je uvidjela da zbog Burićeve bolesti i njegova izbivanja s posla ne samo da do početka srpnja ništa nije napravljeno na jesenskoj shemi, nego da na HTV-u nije postojala ni – ljetna shema.

Stoga je u petak popodne, doznajemo od dobro obaviještenih prisavskih izvora, “ad hoc” osnovala radnu skupinu koja se povukla u sobu Marije Nemčić. Uz Hloverku i Mariju Nemčić ondje su viđene još i Gordana Mrđen i Ranka Horvat te su sve četiri do kasno u noć radile kako bi prije vikenda završile ljetnu shemu. Za to vrijeme u medijima, na portalima i na Facebooku vodio se pravi rat i otkrivale su se (političke i lobističke) pozadine Hloverkine inauguracije – iako se zna da ona nema apsolutno nikakve ingerencije nad Informativnim programom HTV-a. Istodobno pojavila su se i medijska nagađanja o navodnoj Hloverkinoj kadrovskoj križaljci.

No naši prisavski izvori tvrde da ništa od toga nije točno – osim mogućnosti da Đelo Hadžiselimović preuzme Strani program (iako on kaže da s njim do sada nitko o tome još nije razgovarao!) te da kadrovskih promjena zasad neće biti jer je Hloverki trenutačno jedino važna programska shema.

Ključne riječi

Komentara 22

KO
koltrinica
00:21 15.07.2010.

VL Padate skroz...PRISTRANI STE ! _______________________________ Hloverku držite 5 dana , a ubojicu Boljkovca micete nakon sat vremena !!??? hvala

GO
gordanica
10:20 18.07.2010.

Bilo bi zanimljivo vodjeti hoće li mali podrepni urednik Novokmet morati napustiti mjesto šefa do jučer nepostojećeg Mozaičnog programa. Jadan, brzo je zadnjih dana pokušavao postaviti neke emisije kako bi dokazao da zna i može. Ali okružio se zmazancima iz BOOKSe, pa sve to neće dugo potrajati.

ST
standup
01:18 12.07.2010.

Danas je bija dobar i,raznoliki i pozitivan Dnevnik, sa Milic´Goranom .., a ne samo Sluzbeno (po direktivi) namjesteno i \"ga srati negativno po Hrvatima i Hrvatskoj\"..!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije