Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNIK NE IDE U PRITVOR

Lupao joj po vratima, vrijeđao je i gurao, prijetio njoj i djeci, pa dobio mjere opreza

nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
01.09.2020.
u 07:36

Tužiteljstvo sumnjiči 34-godišnjaka da je 27. kolovoza oko 21 sat došao do stana oštećenice, gdje joj je prvo lupao po vratima, a nakon što mu je ona otvorila vrata, onu ju je prvo počeo vulgarno vrijeđati, a zatim je i fizički  nasrnuo  na nju

Zbog vrijeđanja, prijetnji te lupanja po vratima oštećenice 34-godišnjak je dobio mjere opreza koje mu je odredio sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku.Sudac istrage smatrao je očito da su mjere opreza bolje od istražnog zatvora koje tražilo tužiteljstvo. Odredio je da se 34- godišnjak ne smije približavati oštećenici niti smije komunicirati s njom.

Tužiteljstvo sumnjiči 34-godišnjaka da je 27. kolovoza oko 21 sat došao do stana oštećenice, gdje joj je prvo lupao po vratima, a nakon što mu je ona otvorila vrata, onu ju je prvo počeo vulgarno vrijeđati, a zatim je i fizički nasrnuo na nju. Ona mu se uspjela izmaknuti, a prije no što je nasilni 34-godišnjak otišao, zaprijetio je njoj i njezinoj maloljetnoj djeci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije