Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI IZ OPTUŽNICE

'Djeda Luke Modrića vidio sam kroz granje, donio mi je hranu..., potom su se začuli rafali, pa tišina'

11.01.2024.
u 21:30

Luka Modrić ubijen je blizu svoje kuće, tijelo mu je nađeno sljedeći dan, a saslušani svjedoci opisivali su kako su se kraj njega, prije no što je ubijen, zaustavila dva Land Rovera u kojem su bili pripadnici tzv. SAO Krajine. Za taj je zločin nedavno optužen Željko Badžo (61), kao i za ubojstvo još šest civila

Komentara 10

MA
Marsi
23:10 11.01.2024.

Nasem krivosudju uzme 30 godina pokenuti pravni postupak protiv cet**nika, dok su nase generale osudjivali pod pronto...

TA
Talleyard
11:33 12.01.2024.

Sve zločince koji su do sada skrivali dokaze o zločinima nad Lukinim djedom i nad tisućama Hrvata u domovinskom ratu i komunističkom režimu treba kazniti.

Avatar Bandit_hunter
Bandit_hunter
05:28 12.01.2024.

Ne tgreba sa čuditi, Hrvatski narod još spava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije