Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijedlog hdz-a

Luks, Žigman, Čagalj i Miljenić u Nadzornom odboru HRT-a?

silvia luks
Arhiva VL
20.01.2011.
u 17:43

Sjednica saborskog Odbora za informatizaciju, informiranje i medije na kojoj će se raspravljati i utvrđivati imaju li svi predloženi kandidati za prisavski NO uvjete za te funckije, održat će se u utorak

Za predsjednicu Nadzornog odbora HRT-a, kako se neslužbeno doznaje, HDZ kani predložiti umirovljenu novinarku HTV-a Silviju Luks, dok bi na mjestima još dva člana NO-a rado vidjeli Antu Žigmana i Željka Čaglja.

Oporba, pak, u NO HRT-a želi postaviti odvjetnika Orsata Miljenića. A peti član bit će predstavnik Radničkog vijeća HRT-a.

Sjednica saborskog Odbora za informatizaciju, informiranje i medije na kojoj će se raspravljati i utvrđivati imaju li svi predloženi kandidati za prisavski NO uvjete za te funckije, održat će se u utorak. Nakon toga slijedi njihovo predlaganje Saboru na izglasavanje.

Ključne riječi

Komentara 4

HE
hermenegildo
22:51 20.01.2011.

upss pa ako je Ona predsjednica zašto ne bi Sava Štrbac i Lazanski bili dopisni članovi, jeli?

PU
pumbica
18:19 20.01.2011.

E Čagalj nam i tekako treba .Treba nači još po koju Hijenu.I po još koje lešinare....

CC
Cin Cin
18:21 20.01.2011.

Oh, miss dvasomaeura frizura! Znači počinje štednja na HRT-u...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije