Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje u Osijeku
Povratak na članak

Modrić o ključnom aneksu: Ma ne, krivo ste me razumjeli

– Iz Dinama sam prešao u Tottenham. Mislim da je Dinamo za moj prelazak u taj klub dobio 21 ili 23 milijuna eura – rekao je Luka Modrić na sudu u Osijeku.

Komentari 162

Avatar mlijeko
mlijeko
10:38 13.06.2017.

Ovdje se radi o privatnim odnosima onda sudionike tih odnosa odvjetništvo tuži, a oštećena strana, a to je Dinamo kaže da je sve u redu i da se ne osjeća oštećen. Nisu uzeli pare od države, od građana, nego štoo su zaradili podjelili. Ali što to vrijedi kada se novinari i dobar dio javnosti ne kuži uopće u pravo i Mamić je kriv jer je takav kakav je. Jedino je Dinamo mogao tužiti Mamića i to bi onda bila privatna parnica kao što je Mamić tužio Eduarda. Komedija hrvatskog odvjetništva koje je potpuno instrumentalizirano od strane politike. I na kraju. Iskaz svjedoka je bitan onaj koji se daje na sudu. I Modrić lijepo kaže da je pola novca od transfera dao Mamiću kako bi se ukinuo građanski ugovor koji su imali i kako od budućih isplata Modrić ne bi ništa davao Mamiću. A k tome je Dinami udruga građana . Ako su oštetili državu dužni su po Zakonu platiti ono što nisu platili po stopi od 50 %. Tako piše u Općem poreznom zakonu. Nema kaznenog djela. Isto tako je Thompson platio uvećan porez i to je to.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:04 13.06.2017.

znači, modrić je sa mamićem imao jedan ugovor, sa dinamom kao klubom drugi, i tako dva puta, i još k tome po jedan aneks. ajd vi sad budite nogometaš, kojemu je lopta jedina intelektualna potreba kroz godinu, i sad se prisjećajte kad ste i što potpisivali. svi koji su zaposleni su potpisali ugovor u radu. da vas čujem što ste vi to sve potpisali, na što ste se sve obvezali, a na što gazda? sjećate se? ne vjerujem. ni datuma se ne sjećate. a od igrača, nogometaša k tome, očekujete da se sjeća kad je i što točno potpisivao... ne zaboravimo da je tih godina bio drugačiji zakon o sportu, a retrogradne primjene zakona nema... znači, mamića pustiti, ispričati mu se. a hajduk, radi kojeg i jeste ovo suđenje, premjestiti tamo gdje mu je mjesto, 4. županijska. nema jasne financije, nema ništa. rezultat u hajduku već jako dugo ništa ne znači.

VL
DU
Deleted user
11:57 13.06.2017.

Ako imate muda istražite hajduk tamo je godinama nered. Pod kojim uvjetima je grad pisuđivao novce i gđe su išli novci od prodaje igrača. Hajduk je dužan ko Grčka a u proračun nije uplatio ni 1% od onoga što je uplatio Dinamo.

VL
Avatar taqa
taqa
10:47 13.06.2017.

Sada se vidi kako sve funkcionira u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.Svi roditelji žele da im dijete igra u Dinamu, ne iz ljubavi prema sportu, nego ljubavi prema novcu.Anajbolji diler je Mamić. Iz pouzdanih izvora znam da roditelji Dinamovih limača,kadeta,juniorara itd. strijepe da ne ode Mamić iz kluba,jer onda ne mogu prodati dijete van. Sve treba vratiti u amaterizam da se izbjegne siroki spektar kriminala oko njega.

VL
DU
Deleted user
14:13 13.06.2017.

a sta bi trebao , svjedocit protiv nekoga tko mu je sve omogucio, koliko mladih ljudi i talenata propada, mamic ih barem proda i da im sansu, ako mu dokazu da je ukrao ili utajio, opet ce platit neku masnu kaznu i poslije toga ce biti cist, evo vam hajduka, svi pljuju hrvatske sportase, mamica i sve koji im smetaju, a preko torcide provode teror na cilim gradom i svim gradjanima, volio bih vidit da netko u hajduku kaze nesto protiv torcide, proganjali bi mu dicu po splitu kao sta su proganjali dicu od fiorentinija, a oni se ka bore za pravdu, sadasnji celnici Hajduka kradu i muljaju vise od Maminja, nije tajna da se probni trening u hajduka naplacuje 500 Eura, a sad rade farse, Politicari tipa Glavasevica i Bauka ismijavaju Janicu a trebalo bi im 20 Zivota da naprave sta i ona

VL
RE
Rex
11:00 13.06.2017.

Pustite vi Maminja......ovog megalopova "gazdu"uzmite na zub......koliko milijardi je taj pospremio negdje vani,a hrvati će to podmiriti........ali do njega uskok nesmije........

VL
Avatar comparator
comparator
09:56 13.06.2017.

Zanimljivo je kako se pravosuđe drži zakona kad je u pitanju nogomet ali izbjegava pokrenuti postupke protiv onih koji zakone donose tridesetog dvanaestog i čija primjena nastupa prvog ,prvog . Pravosuđe je kriminalno , ono je kriminal i u suradnji s politikom je u robovlasničkom odnosu spram svih građana koji se suprotstave tom odnosu . Dokaz tome je namjerno izbjegavanje reforme pravosuđa jer ovako organizirani kriminal u suradnji dijela pravosudnog sustava s politikom izvrsno izigrava pravdu .

VL
GE
genex
09:48 13.06.2017.

prc, raspada se uskokova konstrukcija.

VL
MU
muh
16:13 13.06.2017.

Tako rade svi konobari Lukica je konobar po zanimanju.

VL
DU
Deleted user
20:32 13.06.2017.

Ovo definitivno mijenja moje mišljenje o nogometašima , znao sam da im inteligencija i nije neka osobnost, ali da dozvolim da me Mamići prodaju i kasiraju heeee, heeee, " BEZ KOMENTARA"

VL
Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
14:58 13.06.2017.

Jedino primjereno što je Luka Modrić mogel izjaviti su istina i saznanje da je pravi hrvat Zdravko Mamić istinski tata i mama hrvatskog nogometa i nevini vitez koji krv i znoj daje kako bi uz Boga i domoljublje uzel svojee provizije i postotke od ugovora sa igračima.

VL
Avatar fenixem
fenixem
12:11 13.06.2017.

Nasa drzava je jako zagadjena ovakvim tipovima!!I ovj cirkus to nece rijesiti na zalost!!Balkan,pljuc!!

VL
Avatar drInternet
drInternet
14:18 13.06.2017.

Modrić je po vlastitom iskazu sudjelovao u kriminalu pa je i trebao sjediti na optuženičkoj klupi od kuda je dopušteno lagati.

VL
DU
Deleted user
11:02 13.06.2017.

Model Sander and company. Drugi bi rekli zna se. a neki bi rekli ne zna se. Ali u stvari zna se ali se nesmije znati.

VL
MA
mantheman
10:13 13.06.2017.

neka ti visi 10 godina zelim ti ugodan boravak unutar zidina ako ima pravde imalo.

VL
BO
Božo
10:24 13.06.2017.

Kako se šutaju milijunima raznih valuta da je to predivno. Opralo se tu jahta,kuća ....blago nama.

VL
SM
san.martino
17:33 13.06.2017.

E moj luka,znam da te zaboli djon za navijace ali tek ces sad znat sta znaci imat publiku protiv sebe!

VL
NA
narod1
15:08 13.06.2017.

Tito je za ovu našu bagru bio kamilica i dobrodušni naivac, sada se tek vidi

VL
MU
muh
16:41 13.06.2017.

Lukica mali lopov oštetio Dinamo.

VL
SD
sdpesticid
22:21 13.06.2017.

modrić može biti najbolji nogometaš svijeta ali ja repku ''našu'' više neću pratiti. do daljnjeg..

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.