Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarobili ih valovi

Lučka kapetanija kod Dubrovnika spasila od utapanja pet osoba

spašavanje (1)
Foto: Dubrovniknet.hr
1/5
19.09.2011.
u 12:25

Ispred plaže hotela Libertas Rixos u more je najprije pala Šveđanka kojoj su u pomoć pohitali prijatelji, a zatim i djelatnici hotela.

Brzom i smirenom akcijom djelatnici Lučke kapetanije Dubrovnik spasili su jutros od utapanja pet ljudi, donosi portal Dubrovniknet.

Prava drama odvijala se, naime, ispred plaže hotela Libertas Rixos gdje je najprije jedna Šveđanka pala u zapjenjeno more. Zbog visokih valova Šveđanka nije mogla izaći na obalu. Za njom su skočili i žena i muškarac iz Švedske kako bi joj pomogli, a zatim i dvojica zaposlenika dubrovačkog hotela. No i oni su ostali zarobljeni među valovima.

Ubrzo je stigla Lučka kapetanija koja je promrzle i pothlađene ljude izvukla na obalu, a zatim su ih zbrinuli liječnici Hitne medicinske pomoći.

Komentara 4

OB
-obrisani-
14:48 19.09.2011.

U buduće šveđanka i ostali nek se drže one poznate priobalne Hvali more, drž se kraja

DU
Deleted user
15:12 19.09.2011.

Ocito spasioci hotela nisu iz Dubrovnika da jesu onda bi znali, ako se ne moze izaci iz mora ispod Kacula,danas Libertasa da se pliva malo dalje iza Punte do kupalista Bellevuea,gdje je pjescana plaza.Srecom da je Kapetanija brzo dosla.Posto zivim blizu hotela vec par noci cujemo veselo drustvo blizu mora i okolnih stijena.Dobro da se i prije nesto tragicno nije dogodilo.

Avatar Jorge
Jorge
20:18 19.09.2011.

Nevjerojatno je da naši mornari ne nose pojaseve. Naš poznati javašluk koji je stajao glave 12 ljudi na Kornatima. Da su slučajno stradali da li bi im isplatili kakvu oštetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije