Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saborska svađa
Povratak na članak

Lučin: Pet puta ste izrekli laž! Lesar: Birajte riječi!

Glasovima vladajućih izabrano Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, za predsjednicu izabrana pravnica Dalija Orešković

Komentari 27

Avatar comparator
comparator
18:22 25.01.2013.

HDZ je zakon SDP je nula.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
14:36 25.01.2013.

Samo oni koji budu izabrani će dobro profitirati zbog visokih primanja, a od rada povjerenstva ionako nema nikakve koristi. Da je tako govori i činjenica da je saborski zastupnik SDP Zdravko Ronko tri puta od strane povjerenstva proglašen da je u sukobu interesa, trebao je vratiti i nezakonito stečene novce, ali niti je vratio novce, niti mi je što bilo. I dalje uživa u saborskim klupama. A bio je u sukobu interesa kada je istim predsjedao sadašnji predsjednik sabora gosp. Leko.

VL
ST
stric15
15:17 25.01.2013.

... ...demokracija ...totalno jednostavna ...u trenutku kad partija ima većinu ...prebrojiš ruke ...i proglasiš demokratski izglasanu odluku

VL
OB
-obrisani-
15:02 25.01.2013.

Imamo mi i nase ljude nije da nemamo ... Jedini problem je flegmatika kod biraca ,nit izlaze na izbore nit se zele pozabavit drugim kandidatima ... Navikli smo da nas vuku za nos "velika" imena nesposobnih ljudi i stranki.. Zasto Zasto manje zlo ,uzmi vece pa kukaj,narici ,jadikuj mozda se tko sazali...

VL
ST
stric15
15:19 25.01.2013.

... ...sada nam je svima jasnije ...na osnovu čega je sekretar nedvojbeno tvrdio da jakovina nije u sukobu interesa

VL
ST
stric15
15:22 25.01.2013.

... ...nakon današnje odluke partijske većine ...ni antešić ( zamjenik ministra ) koji je prenamjenom zemljišta ...otežao za 60-ak milijuna Kuna ...sigurno neće biti u sukobu interesa

VL
SE
sestrićna
15:37 25.01.2013.

demokraciji nas uče oni koji su nas do jučer učili o jednoumlju:)))

VL
MR
mrzimnerad
15:45 25.01.2013.

Umjesto opsežna komentara: gospodo moja, nažalost izabrani su za inat svima voljom građana. Idući puta valja tjednima ''vagati'' za koga glasati, ali i izači na izbore pošto svi koji ne izlaze ''daju glas'' budućoj vlasti.Pozdrav svima koji imalo drže do sebe.

VL
Avatar Django
Django
16:30 25.01.2013.

Prije izbora sam stalno trubio po ovim forumima da je uvijek pametnije između dva zla odabrati manje, i bio redovno popljuvan. Jeste li sada zadovoljni?

VL
OB
-obrisani-
17:48 25.01.2013.

Sabor ne bi trebao uopće postojati, jer vladajući unaprijed sve odluče i nedozvoljavaju prigovor.Oni su svi jednaki s jedne strane a mi nejednaki s druge strane, bez prava na mišljenje, bez prava na dostojanstveno življenje. Lučin će iz Sabora u saborsku mirovinu a ništa pametno do sada nismo od njega čuli. Najunosnije zanimanje bez muke je biti političar. Nije ti važna pamet, jer ona je poistovjećena sa ambicioznom pohlepnošću. Oni su dokaz da manjina vlada, a većina dozvoljava i povlaći se prihvaćajući sve njihove naredbe. Isto je i u Saboru. Svi su isti, istih ambicioznih, materijalističkih, pohlepnih apetita. Jedni druge kritiziraju a u stvari su identični. Gadljivo.

VL
DU
Deleted user
18:05 25.01.2013.

Bilo bi preporučljivo da se oporba u potepnosti isključi iz rada Sabora. Taj rad nema nikakav smisao jer se u njemu pvodi nasilje i dkuktatura neokomunista, a gazi se po svim demokratskim stečevinama. Sprdačina koju provodi Leko po političkom diktatu milanovića je toliko štete nanijela ugledu Sabora da je doista upitno koliko godina strpljivog rada i civiliziranog ponašanja će biti potrebno da se sanira šteta nanijeta domeokraciji kroz jednoumlje i totalitarnu isključivost neokomunističke škvadrile.

VL
OB
-obrisani-
18:11 25.01.2013.

Zasto se ljuti ovaj slatki decko Jandrokovic ? Pa jel nisu i HDZ i Sanader na optuzenickoj klupi ?...ostale HDZ perjanice da ne spominjemo. I sada bi mi o tome morali sutjeti da ne bi povrijedilo Gogota ? :)))

VL
OB
-obrisani-
18:23 25.01.2013.

A jel nije Jandrokovic htio prekinuti diplomatske odnose sa Svicarskom i upucivao ostre proteste u nase ime zbog toga sto ovi nisu dozvolili Thompsonu (duzan drzavi Hrvatskoj par milijuna kuna poreza i kasirao od HDZ-a pola milijuna kuna mita) da u njihovoj zemlji pjeva "Jasenovac i Gradiska stara". ? Jandrokovicu zavuci se u misju rupu ! :)))

VL
OB
-obrisani-
18:30 25.01.2013.

(duzan drzavi Hrvatskoj par milijuna kuna poreza i kasirao od HDZ-a pola milijuna kuna mita) ---------------------- Pardoncek.....nije pola milijuna Kuna, vec pola milijuna Eura.

VL
OB
-obrisani-
18:46 25.01.2013.

Jandroković zvijezda yubitoa :))).....kao resorni ministar nema pojma koja su sljedeća dva poglavlja koja Hrvatska mora otvoriti.

VL
OB
-obrisani-
18:54 25.01.2013.

Gogo jedini lik koji je na TV tvrdio da je vidio racune za Sanaderove satove. :))) Koji je to ***. :(...bio i ostao. Da sam bio na Lekinom mjestu ja bi pozvao zastitare da ga iznesu iz Sabornice, a nene bi mu udijelio samo opomenu.

VL
Avatar comparator
comparator
19:02 25.01.2013.

Nismo predali Hrvatsku drugovi ! Vračamo se uskoro i nemojte baš sve porušiti što smo s mukom gradili. Diktatura nije primjerena za Hrvatski narod i sve građane koji vole slobodu izražavanja i voljni su razgovarati za naći pravi smjer za izlaz iz krize.

VL
OB
-obrisani-
19:08 25.01.2013.

Svaka cast Dinku Buricu i HDSSB-u u HR Saboru i Lesar se bori za pravdu i istinu ali ovo je cirkus koji ce hrvatski narod uskoro kazniti !! Ova kokosija koalicija sa srpskoga grba nikada nece vise postojati u drzavii Hrvatskoj !! Ovo je kraj SDP u Hrvatskoj !!

VL
CV
crna vrana
19:16 25.01.2013.

Jandroković je samo djelomično u pravu kad SDP-u spočitava -banditizam. Naime, ono što je svojevremeno radio HDZ je banditizam, a ovo što rade SDP-ovci to je -šumski banditizam. Dvije frakcije iste partije -SKH se međusobno časte verbalnim stigmama i prii tom do kraja razgolićuju svoju partitokratsku bit.

VL
DU
Deleted user
19:18 25.01.2013.

...čak (mi) i nije bitan sastav povjerenstva, čak (mi) i nije bitno otkuda su i kako su nametnuti, postavljeni, koliko me nešto drugo vrijeđa i ponižava: Slučajnom sam pogledao, jer i nije moj kanal i nije moje vrijeme, dio večerašnjegeg izviješča Amele Čilić, na RTLu: Na kraju rezimira – minorizira (kao da smo zaista svi gledatelji idioti) da «povjerenstvo i nije važno, jer je to ionako samo ispunjavanje obveze prema EU»! Prethodno je spomenula mandat od 5 godina, 13 tisuća plaće, a predsjednice 16. Zar zaista misle da smo budale? Sramotno, a i ništa ne bi bilo provedivo da nas nisu «zapasali» ovakvim medijima!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.