Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJAO LAVOVE, SLONOVE...

Lovac na ugrožene divlje životinje pronađen mrtav, upucan je iz neposredne blizine

Riaan Naude
Twitter
04.07.2022.
u 14:12

Policija je priopćila da je 55-godišnjak pronađen mrtav pored svog vozila u južnoafričkoj pokrajini Limpopo koja je poznata po svojim rezervatima divljih životinja

Lovac na divlje životinje Riaan Naude (55) ubijen je u Južnoj Africi iz vatrenog oružja. On je na društvene mreže objavljivao fotografije na kojima pozira s leševima ugroženih vrsta poput lavova, slonova i žirafa koje je ubio. 

Policija je priopćila da je 55-godišnjak pronađen mrtav pored svog vozila u južnoafričkoj pokrajini Limpopo koja je poznata po svojim rezervatima divljih životinja, piše Mirror

- Ležao je s licem prema gore, a glava i lice bili su mu krvavi - rekao je Mamphaswa Seabi, glasnogovornik policije. Policajci su u Naudeovom vozilu pronašli par lovačkih pušaka, odjeću, vodu, viski i pidžamu.

Navodno je "hladnokrvno upucan iz neposredne blizine" nakon što se drugo vozilo zaustavilo pokraj njega. Smatra se da su dvojica osumnjičenika izašla iz automobila i ukrala njegov pištolj prije nego što su se vratili u svoje vozilo i odvezli u smjeru Markena.

VIDEO Tužan kraj potrage: Tijelo nestale Britanke pronašli u Šibeniku

Ključne riječi

Komentara 6

LE
Leo
14:43 04.07.2022.

Nekako mi se čini da 55-godišnjak nije imao bogat društveni život i da će malo komu nedostajati.

DU
Deleted user
14:58 04.07.2022.

ubijas, koljes, karma te pogodi. Neka.

TM
trade_mark
14:56 04.07.2022.

dobro. to je uredu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije