Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POSKUPLJENJE

Loše vijesti za pušače: U nedjelju ponovno poskupljuje dio marki cigareta

Danas se obilježava Svjetski dan nepušenja
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
07.06.2023.
u 09:25

Val poskupljenja krenuo je 20. svibnja kada su prvi proizvođači krenuli prijavljivati povećanje cijena

U nedjelju ponovno poskupljuju pojedine marke cigareta, objavila je Carinska uprava. Tvrtka Veletabak d.o.o. prijavila je sukladno članku 89. stavcima 1. i 5. Zakona o trošarinama povećanje maloprodajnih cijena za određene marke cigareta s datumom važenja od 11. lipnja 2023. godine.

Marke cigareta za koje su izvršene prijave povećanja maloprodajnih cijena iskazane su i označene žutom bojom u tabelarnom prikazu Podaci o prijavljenim maloprodajnim cijenama cigareta važećim na dan 11.6.2023., koji je objavljen na internetskim stranicama Carinske uprave, grupa Trošarinsko postupanje, piše Poslovni.hr.

VEZANI ČLANCI: 

 

Poskupit će marke Davidoff koje će koštati od 4,10 do 4,80 eura po kutiji, West za koji će biti potrebno izdvojiti 3,90 eura te Blondes koje će koštati 4,60 eura. Detaljnije maloprodajne cijene cigareta možete pronaći OVDJE.

Podsjetimo val poskupljenja krenuo je 20. svibnja kada su prvi proizvođači krenuli prijavljivati povećanje cijena. Novo poskupljenje uslijedilo je 2. lipnja, a ovo treće vrijedi od nedjelje.

Komentara 3

DU
Deleted user
10:29 07.06.2023.

To nisu loše vijesti, to du odlične vijesti za naše zdravlje.

RI
rikavac
16:34 07.06.2023.

Sezona na Jadranu krenula i odma poskupljenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije