Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar u Splitu

Lorencin: Nakon dubrovačkih Kupara u koncesiju ide i splitsko Duilovo

Darko Lorencin
Foto: Tino Juric/PIXSELL
23.05.2014.
u 14:33

Radi se o složenom kompleksu i nakon Kupara dolazi na dnevni red da ga "očistimo", odnosno pripremimo za investitore. Trebat će vremena, ali ide – rekao je Lorencin.

Ministar turizma Darko Lorencin tijekom posjete Splitu izjavio je kako je za razvoj turizma ključno stavljanje besperspektivne vojne imovine u funkciju, poput splitskog Duilova na kojem se intenzivno radi. 

- Radi se o složenom kompleksu i nakon Kupara dolazi na dnevni red da ga "očistimo", odnosno pripremimo za investitore. Trebat će vremena, ali ide – rekao je Lorencin.

- Split je ključan brend Hrvatske i tržište ga sve više i više prepoznaje. Ne smijemo dozvoljavati da se razvoj spontano događa, nego ga moramo artikulirati i promišljati i usmjeriti. Stoga, podržavamo projekt Spalatium DMC-a kojeg je Split uveo kao avangardnu ideju- naglasio je Lorencin.

 Riječ je o turističkoj agenciji Grada Splita koju je nedavno osnovao gradonačelnik Baldasar i dobio brojne kritike jer je u njoj zaposlio bez natječaja svoje bivše kolege iz Atlasa, u kojemu je radio.. Cilj agencije je upravljanje turističkom destinacijom.

>> Ministar Lorencin: Turizam na istoku Hrvatske na dobrom putu

Komentara 1

CB
Conan Barbarin
18:10 23.05.2014.

eto, kako su i naumili, čitavu će nam hrvatsku rasprodati...majko mila što nam rade od domovine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije