Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tereti ga se za 13 pljački

Lopov s maskom godinama pljačkao po Hrvatskoj

Foto: Filip Brala/PIXSELL
29.03.2014.
u 09:58

Kolikoje pljački izveo sa skupocjenom maskom koju nije primjetio ni policajac dok razbojniku nije ponestalo zraka još nije poznato

Karinjanin (32) sa zastrašujuće realističnom maskom koji je u četvrtak uhićen nakon pljačke mjenjačnice u Zadru godinama je pljačkao po Hrvatskoj. Zasada ga se tereti za 13 pljački.

Koliko ih je izveo sa skupocjenom maskom koju nije primjetio ni policajac dok razbojniku nije ponestalo zraka još nije poznato.

Navodno je riječ o osuđivanom ubojici.

>> Lopov: Skini mi masku! Ne mogu disati! Policajac: Ma koju masku?!

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
18:59 29.03.2014.

Karinjanin (32) ......ime i prezime?!kako to da se lopovima nesmije dati ime i prezime,ali zato profesorima,liječnicima slike ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije