Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A BIO JE NAJAVLJEN

Linić bez objašnjenja izostao sa stranačkog skupa u Sinju

Slavko Linić
Jurica Galoić/PIXSELL
02.02.2014.
u 08:32

Linić nije naveo razlog izostanka, a navodno je dan proveo u Rijeci

Nakon što je u petak dao zahtjev za razrješenjem svog pomoćnika Branka Šegona, ministar financija Slavko Linić i dalje se nikome ne javlja niti odgovara na pozive novinara, piše Novi list.

Linić se nije pojavio ni na velikom skupu splitsko-dalmatinskih SDP-ovaca jučer održanom u Sinju, iako je bio najavljen. Nije čak ni naveo razlog izostanka niti se ispričao.

- Točno je, Slavko Linić bio je najavljen iz središnjice, ali evo nije došao. Sigurno će idući puta doći - izjavio je za Novi list ministar uprave Arsen Bauk. Novi list piše kako je Linić dan proveo u Rijeci.

Podsjetimo, Šegon je razriješen zbog afere s kreditom koji je dobio od Hrvatske banke za obnovu i razvoj. Međutim, sam Linić je oklijevao smijeniti ga, govoreći kako je Šegon postupio po zakonu te kako smatra da nema sukoba interesa. Premijer Zoran Milanović je, gostujući u četvrtak na Dnevniku Nove TV, rekao da Šegon više neće biti pomoćnik ministra, a Linić je idući dan popustio i podnio zahtjev za razrješenjem.

Takav način smjene mnogi su protumačili kao znak rastućeg premijerova nezadovoljstva ministrom financija, a špekuliralo se čak i mogućnosti smjene samog Linića.

Komentara 33

DU
Deleted user
08:49 02.02.2014.

Šegon Brankecova afera očito je jako razbucala i razvalila Linić Slaveka. Teško da će se ikada potpuno oporaviti od iste, jer štititi krupnog prekršitelja zakona čak ni u Hrvatskoj nakon 1. srpnja 2013. nije stvar koja bi mogla proći tek tako. One bruxelleske aždaje rigaju oganj i na puno manje prijestupe.

DA
dario2612
08:49 02.02.2014.

problemi u ck sk

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
09:27 02.02.2014.

Jeli ovo početak kraja ? Bojim se da nije narod je jako tvrdoglav Napominjem brzo se zaboravila afera oko ZO-MI,jevog brata i njegovih kredita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije