Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za prijestolje?

Likvidiran kum Luke Bojovića, vođe zemunskog klana; u pitanju krvna osveta?

Luka Bojović
Foto: Screenshot/YouTube
29.05.2018.
u 10:02

U sukobu dviju obitelji ubijeno je više osoba, među kojima Bojovićev brat Nikola te braća Šaranović, Branislav i Slobodan

Jučer je u Beogradu likvidiran kum Luke Bojovića, Dragoslav Milardović.

Bojović je srpski mafijaš, poznat kao član i vođa kultnog zemunskog klana, a Milardović je ubijen ispred svoje autopraonice, javlja Blic

Prema neslužbenim informacijama, Miloradović je ubijen između 20.10 i 20.30 sati, a u pucnjavi je sudjelovao dvojac na motoru. Ubojice su u pokretu smaknuli Milardovića, a potom se zaputili preko Pančevačkog mosta. Policija je odmah pokrenula akciju ''Vihor'', a Beograd je zbog toga sinoć bio u blokadi, piše Blic. 

Iako se o motivu ubojstva može samo nagađati, prema neslužbenim informacijama postoji mogućnost da je u pitanju bio obračun za mjesto nasljednika Bojovićevih poslova u Srbiji. Također,  ne isključuje se ni da je riječ o još jednom činu krvne osvete na relaciji Bojović – Šaranovići, odmazdi koja traje već godinama. U sukobu dviju obitelji ubijeno je više osoba, među kojima su Lukin brat Nikola te oba brata Šaranović, Branislav i Slobodan, podsjeća Blic.

Na kraju se navodi još jedan neslužbeni podatak, a to je da je  Miloradović bio povezivan i s pokušajem ubojstva Milana Beka. Milardović je posudio novac Ivanu Adrovcu, mužu optužene Maje Adrovac. To je, zapravo, bio novac Filipa Koraća, vođe preostalog dijela Bojovićeva klana, koji je Adrovac navodno planirao uložiti u trgovinu kokainom. Ipak, novac je propao, a Adrovac je ostao dužan Miloradoviću, odnosno Koraću. Je li taj dug naplaćen i kako – nije poznato.

Pogledajte galeriju: McGregor istukao mafijaša, glava mu je ucijenjena na milijun dolara?

Luka Bojović
1/9

Komentara 58

KI
kimi
10:28 29.05.2018.

Ova vest bi trebalo da bude u rubrici Hrvatska jer se zna da su svi viđeniji srpski kriminalci imali legalne hrvatske putovnice...

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
12:57 29.05.2018.

Wow... Ko su ti kriminalci? Ima li neki umjetnik iz Srbije? Pišite više o kulturi, a manje o ubojicama.

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
10:54 29.05.2018.

Pa krvna osveta je dio tradicionalne balkanske kulture u našem regionu od Skopja i Tirane sve do Zagreba i južne europske granice na Schengenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije