Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napao zaposlenike

Zabranili mu ulaz u Lidl jer je u trgovinu poveo svog neobičnog ljubimca

Andrew Dunleavy, ovca
Foto: Facebook
1/2
24.07.2017.
u 08:21

Andrew Dunleavy (32) posvađao se s trgovkinjom kada mu je ona rekla kako mora napustiti trgovinu jer je u nju uveo i svoju ovcu

Jednom je muškarcu zabranjen ulaz u sve trgovine Lidla u Sjevernoj Irskoj nakon što je u jednom dućanu izvrijeđao zaposlenike jer su mu zabranili da u trgovinu uđe sa svojim kućnim ljubimcem.

Andrew Dunleavy (32) posvađao se s trgovkinjom kada mu je rekla kako njegova ovca ne smije biti u trgovini u gradu Portrushu. Muškarac je kasnije rekao kako je došao kupiti kekse, njezinu omiljenu poslasticu, kada se dogodio problem.

Inače, Andrew svoj dom dijeli s 20 različitih životinja među kojima je i jedan poni, dvije mačke i sedam pasa, ali i sporna ovca koju je poveo u kupovinu.

On je ispričao kako su ga zaposlenici Lidla nasilno 'uklonili' iz trgovine, a incident se dogodio 17. srpnja.

– Svratio sam joj kupiti kekse koje obožava i kada sam upao u trgovinu nikome to nije smetalo. Nekoliko kupaca nas je pogledalo i samo se nasmijalo, no onda je došla jedna zaposlenica i rekla da moramo napustiti trgovinu. Krenuli smo u raspravu jer na vratima postoji oznaka da je zabranjen ulaz psima, no ništa ne piše za ovce – ispričao je 32-godišnjak, piše Metro.

Nakon toga je došlo do naguravanja i muškarca su iznijeli iz trgovine, a ovca je cijelo vrijeme samo stajala kraj njega.

Nakon što se snimka incidenta proširila internetom, policija je pokucala na vrata Andrewa Dunleavyja i uhitila ga zbog sumnje u napad.

– Zabranili su mi ulazak u bolo koju trgovinu Lidla u Sjevernoj Irskoj kao i razgovor s njihovim zaposlenicima pa se ne mogu niti žaliti na to kako su se ponijeli prema meni i ovci što je zapravo smiješno – rekao je on.

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 30

MA
Majur
09:32 24.07.2017.

Odličan mu je argument:"na vratima postoji oznaka da je zabranjen ulazak psima,no ništa ne piše za ovce"......drugi put bi poveo ponija sa istim argumentom da ga nisu izbacili.

HE
helidon
09:05 24.07.2017.

Konj vodi ovcu

13
134
09:48 24.07.2017.

Strasno je da se uopce smatra prihvatljivo da ljudi vode svoje kucne ljubimce u shopping centre i ducane. Njima tamo nije mjesto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije