Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manifestacija

Lidija Bačić otvorila Karlovačke dane piva

Lidija Bačić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/20
25.08.2017.
u 23:06

Najveća pivska fešta u Hrvatskoj trajat će deset dana, do 3. rujna na Športsko – rekracijskom centru na desnoj obali Korane u Karlovcu

Povorkom u kojoj je bilo 700 sudionika, od članova kulturno-umjetničkih društava, mažoretkinja i drugih izvođača i koja se kretala od središta Karlovac; s Trga bana J. Jelačića na desnu obalu Korane, započela je 31. manifestacija Dana piva.

Najveća pivska fešta u Hrvatskoj trajat će deset dana, do 3. rujna na Športsko – rekracijskom centru na desnoj obali Korane u Karlovcu i nudit će zabavu za malene, za koje je postavljen velik i bogat lunapark, te za odrasle koji, osim u tradicionalnim jelima i pivu, mogu uživati i u nastupu popularnih estradnih izvođača.

Prvu večer Dani piva otvoreni su velikim vatrometom i nastupom Lidije Bačić, a idućih dana nastupat će Jelena Rozga, S.A.R.S., Mate Bulić, Maja Šuput, Jole, Plavi orkestar, Dražen Zečić, Miroslav Škoro i Ivan Zak.

– Ponuda je kao i lani, isti je broj šatora i pozornica, cijene su kao i lani; perec je 12 kuna, za toliko se može kupiti i piva, pa na više, obzirom na pivu, a vidim da ove godine ima i vina – komentirao nam je jedan od brojnih gostiju koji su došli na prvi dan pivske fešte.

– Ove godine nudimo mogućnost kušanja piva iz čitave Europe, sve vrste hrvatskog piva iz svih pivovara, a ne samo iz Heineken grupacije koja je generalni sponzor, a imamo i 10 craftera. Bit će tu dakle više od 50 vrsta piva. I ove će se godine nastupi, svirke i sva događanja vezati uz tri pozornice; plesnjak gdje će nastupati tamburaši, Beer garden gdje će nastupati i rock bendovi, te glavna pozornica gdje će koncerte imati poznati hrvatski glazbenici.

Novost je i Vinski trg gdje će se točite kvalitetna domaća vina – kazala je Anita Tuček, direktorica tvrtke Fest, organizatora Dana piva. Svih deset dana manifestacije, osiguran je i besplatan prijevoz autrobusima po karlovačkim gradskim kvartovima, te do Ozlja i Duge Rese.

Komentara 26

AD
adler77
08:41 26.08.2017.

bolja od karlovackog

IL
ilijan
07:29 26.08.2017.

O Lidija Lidija!

CA
carjegol13
00:31 26.08.2017.

Kad vidim Pink Floyd majicu na njoj, sjetim se onog filma sa Mr Beanom kad se ufurao da je stručnjak za umjetnine. Urnebes...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije