Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret uskrsu

Lički hadezeovci u posjetu domovima starijih i nemoćnih

dom
Dražen Prša/VLM
02.04.2010.
u 12:20

U povodu nadolazećih uskrsnih blagdana župan Jurković sa suradnicima posjetio je i domove za starije i nemoćne u Udbini i u Gospiću.

OTOČAC - U uskrsno doba okupljeni u svom domu pronalazimo snagu slaveći Kristovo uskrsnuće, nesebično dijelimo plodove blagdanskog stola i slavimo ljubav kao najčišći ljudski osjećaj. To je doba kada se prisjećamo i onih kojima je u tim trenucima potrebna pažnja i sjećanje. Upravo zato čelništvo GO HDZ-a Otočac tradicionalno je posjetilo korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Otočcu - kazao je župan ličko-senjski i predsjednik GO HDZ-a Otočac Milan Jurković za posjeta Domu za starije i nemoćne u Otočcu.

Prigodnim poklonima korisnike su darivali dopredsjednik otočkog HDZ-a i otočki gradonačelnik Mario Barković, tajnica GO HDZ-a Otočac i predsjednica Gradskog vijeća Slavka Bogdanić, predsjednik otočke Mladeži HDZ-a i zamjenik otočkog gradonačelnika Hrvoje Ostović.

- Iako su ovi naši darovi simbolični, oni znače mnogo više, oni su naši osjećaji prema vama, stoga vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs - istaknuo je gradonačelnik Otočca Mario Barković.

Župan ličko-senjski Milan Jurković kazao je da kao osobni izaslanik potpredsjednika Vlade i ministra zdravstva Darka Milinovića prenosi pozdrave i čestitke povodom Uskrsa te da obećava da će otočki Dom s radom u punom kapacitetu početi raditi u lipnju ove godine, kada će sa sadašnja 42 kapacitet porasti na 96 korisnika, a zaposlit će se  još dvadesetak radnika.

U povodu nadolazećih uskrsnih blagdana župan Jurković sa suradnicima posjetio je i domove za starije i nemoćne u Udbini i u Gospiću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije