Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije
Povratak na članak

Lički branitelji Ostojiću: Ispričaj se svim Ličanima!

Branitelji traže od premijerke Jadranke Kosor i ministra zdravstva Darka Milinovića da daju čvrsta jamstva da će gospićka bolnica opstati.

Komentari 32

KA
karambita
16:05 18.08.2011.

Bivsi konobar gradonacelnik u Gospicu.....sve po zasliuzi.....Bolnica u Gospicu je napravljena davno prije rata i ako se nema dovoljno argumenata, onda se non stop prozeze teza o domovinskom ratu....daj odebite vise s tim, to me podsjeca na partizane i CKKPJ koJI su nam 40 godina solili pamet o 2. svjetskom ratu, a sad opet ista prica...ovi sole s domovinskim ratom

VL
OB
-obrisani-
16:09 18.08.2011.

Bravo Ostoja !!!! Hdz nije zaslužio ostati na vlasti ali niti vi je niste zaslužili. ovakva jedna izjava vam je u startu odnijela sve glasove iz Gospića i okolice. Kada je milinović želio zatvoriti neka rodilišta graknuli ste sa svih strana, a sada vam je naj pametniji potez zatvoriti bolnicu, starčad i bolesne tjerati da putuju a valjda i podijelit otkaze zaposlenima . U situaciji pred izbore ( i ne samo onda, već uvijek) je potpuna idiotarija u svom programu imati zatvaranje bilo koje bolnice. ( naravno da ne, ako otvarate novu, ali vi svi zajedno niste u mogućnosti otvoriti niti jednu). Kakav pucanj u vlastitu nogu.

VL
OB
-obrisani-
16:22 18.08.2011.

Umjesto da težite da svaki grad ima MR i bolnicu i što više moderne opreme, vi to nekome osporavate? Niste valjda Vi kandidat za ministra zdravstva? Bože sačuvaj!

VL
DU
Deleted user
16:29 18.08.2011.

Da vam bar Milinovic dodje natrag u Gospic.

VL
BZ
Branko Zajec
16:40 18.08.2011.

Ako je tko započeo sa ukidanjem bolnica i rodilišta, to je upravo Milinović. On je ukinuo bolnice gradovima većim od Gospića i Knina. Tada se nisu javljali branitelji. Treba biti pošten pa reći; svi se javljaju i protestiraju tek onda kada problemi dođu u njihov grad. Dok se drugi muče sa tim problemima, nikoga nije briga.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
17:19 18.08.2011.

liječnik koji je pretendent na mjesto ministra širi mržnju putem medija . važno je pljunuti na ministra kako se usudio u svoj rodni gospić kupiti mr , sramota za liječnika . valjda je interes pacijenta dijagnostika i liječenje a ne političkih obračuna . tko brani zagrepčaninu da sjedne na vlak i ode na mr u gospić jer se tamo ne čeka duže od , recimo , 15 dana ? ovo govorim jer znam slučajeve da su pacijenti odlazili u dosta udaljene gradove da bi obavili neku dijagnostiku jer je u mjestu prebivališta gužva i dugo se čeka .

VL
TR
tramontana
17:49 18.08.2011.

Ah, Ostojić je rođen kao kr****.

VL
Avatar gulag
gulag
17:54 18.08.2011.

Ovaj tekst je već u naslovu dezinformacija! Ne traže lički branitelji nikakvu ispriku od Ostojića jer oni ni ne znaju što je on rekao, niti to prate. Malo njih uopće i zna tko je Ostojić. Boli ih ona stvar! To je Milinovićev tekst koji su oni brže-bolje po naredbi pročitali i potpisali. To je Milinovićeva reakcija na Ostojićevu izjavu kroz usta branitelja. On tako radi.

VL
AK
akil
21:52 18.08.2011.

Lako je gospodinu Ostojiću mlatiti praznu slamu,kad ni na karti nezna pokazati gdje je ta herojska Lika.Ipak bih morao znati da nije bilo Gospića u ratu,nebi ni Ostojić pričao budalaštinu,nego bi sigurno sakupljao prazne boce i pjevao:\"Druže tito mi ti se kunemo\"!

VL
PG
praseca gripa
22:15 18.08.2011.

Tko je taj Ostojic i sto on trazi u Gospicu? Proslo je vrijeme komunisticke diktature!

VL
OB
-obrisani-
22:27 18.08.2011.

Ma tko šiša Ostojića i njegov SDP (Srpsku Dodvoračku Partiju). Imamo mi boljih stranaka i ljudi, nego članova SDP-a koji su pobjegli iz Sabora kad se glasalo za hrvatsku državu.

VL
OB
-obrisani-
00:42 19.08.2011.

nedaj se liko uvijek ste bili pravi domoljubi

VL
ZO
zoki385
07:00 19.08.2011.

malo tko u ovo predizborno vrijeme će doći i reći kako se neka bolnica treba zatvoriti, kako se ovdje kaže. Ostojić je ili bu-dala, ili je u tekstu napisana neistina. tko će kao pripadnik oporbe negdje koji nmjesecnprijenizbora reći da se bolnica zatvori? obično je logično da svi kažu OTVORIT ĆEMO.... ili SAGRADIT ĆEMO....

VL
SO
Somelier
08:03 19.08.2011.

pitam se koji pošteni Hrvat na komentar \" vera grdic \" može kliknuti minus.

VL
SO
Somelier
08:05 19.08.2011.

kroon Kako ide ona pjesma od Thompsona; \" kako im se zajapure lica kada se zavijori šahovnica ................\"

VL
OM
omer
08:27 19.08.2011.

Tko je pažljivo pročitao intervju Ostojića vidio bi da nigdje ne govori o ukidanju Gospičke bolnice,a taj napad na Ostojića im je dobro došao u vrijeme predizborne kampanje , da se skrene sa mnogo važnijih ekonomskih i socijalnih tema. Zašto se branitelji nikad ne bune protiv korupcije i ostalig nemorala u zemlji?

VL
PE
Pegaz
09:06 19.08.2011.

18.08.2011. u 16:22h Urar je napisao/la: Umjesto da težite da svaki grad ima MR i bolnicu i što više moderne opreme, vi to nekome osporavate? ------------ Uraru, uz duzno postovanje Gospicu uz koji me veze puno lijepih sjecanja, niti u u puuuuno razvijenijim i bogatijim zemljama svaki grad NEMA MR, isto tako je cinjenica da puno vece bolnice, odnosno KBC-i, kojima gravitira i po 400 tisuca stanovnika, nemaju MR pa bi valjda bilo normalno posloziti neke prioritete, a ne razvijati rodne gradove i sela kako god se koji ministar docepa duznosnicke stolice.

VL
Avatar dovidovic
dovidovic
10:45 19.08.2011.

Dođe li Ostoja na vlast, najgore će proći herojski hrvatski gradovi - zar netko misli da se jugonostalgičari neće svetiti domoljubima što su stvorili Hrvatsku? Zato, hrvatski narode, pametno glasuj na izborima. . Dok se stvari ozbiljnije ne promijene u ovoj zemlji, mi u politici imamo dvije opcije. Prva je HDZ, u kojem ima puno lopova. Druga je SDP-HNS u kojoj ima puno lopova, jugonostalgičara, komunista i mrzitelja Hrvatske.

VL
MO
moshmislit
10:46 19.08.2011.

Pegaz, sve si rekao ali to nažalost nije dovoljno ovima

VL
Avatar dovidovic
dovidovic
10:49 19.08.2011.

Ostoja, Ostoja, znam ja da bi ti najradije da mi svi iz Hrvatske idemo u Čačak na preglede, ali to je vrijeme prošlo. No dobro je da SDP-ovci ovako istupaju, kao što je dobro da na Iblerovu trgu pjevaju Po šumama i gorama. Nek se čuje, nek se zna...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.