Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anonimne prijetnje

Lesar dobio pismo u kojem mu prijete smrću

lesar (1)
Igor Kralj/Pixsell
10.03.2011.
u 15:21

Prijeteće poruke nepoznata je osoba napisala u pismu koje je stiglo na adresu Sabora pa je Lesara s prijetnjama upoznao predsjednik Sabora Luka Bebić

Šef Hrvatskih laburista i saborski zastupnik Dragutin Lesar prošlog je utorka dobio prijetnje smrću. Prijeteće poruke nepoznata je osoba napisala u pismu koje je stiglo na adresu Sabora pa je Lesara s prijetnjama upoznao predsjednik Sabora Luka Bebić. Sutradan, dakle prošlog utorka, s prijetnjama ga je upoznao i šef Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić koji je sporno pismo proslijedio DORH-u.

– Javio sam se ravnateljstvu policije i obavio sam razgovor s krim-policijom i PU međimurskom – rekao je Lesar. Je li prijetnje shvatio ozbiljno i što točno u tom pismu piše Lesar nije želio otkriti.
–  Rekao sam sve što sam mogao – poručio je. Sadržaj pisma nije želio otkriti ni Ranko Ostojić. No poručio je da je donio odluku da se prijetnje prijave  DORH-u zbog situacije u državi i s obzirom na sve aktivnosti zastupnika Dragutina Lesara.

Ključne riječi

Komentara 136

OB
-obrisani-
18:44 10.03.2011.

evo vidite....ova........HART.......me lema kad god signe.....ali ....joj to ne prolazi imam jaku obranu.....više se od nje branim....no ponekad je moram nakautirat kad prevrši mjeru...a ti ...usraše....znaju bit neugodni...nije ih Tito. riješio pa moram JA....he he he he he

KU
kukuriku
18:55 10.03.2011.

jez´-ica.., ljudima je puna-kapa...karijerista-zbog karijerizma a $oldi-nima !!...(da nisi ti mozda ona \"jezíca\" sa fotke) ??

OB
-obrisani-
15:40 10.03.2011.

zar smo dotle stigli? ...neznamo mi sta znaci demoratsko drustvo,nije ni cudo da za nas kazu...Balkanci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije