Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKA MARKIĆ
Povratak na članak

'Leković pričom o atentatu htio skrenuti pažnju s Hude jame'

U međuvremenu, bilo bi lijepo kad bi predsjednik i desna mu ruka, gospođa Lukić, kad se prestanu baviti svojom vlastitom ugroženošću - stigli pozabaviti svojim poslom, piše Markić.

Komentari 49

AH
Ahilej
12:36 30.10.2016.

Hahaha napokon da je netko naglas rekao ono što svi misle. Pa tko bi izvršio atentat na njega, nitko ne želi prljat ruke.

VL
BU
Bulaba
12:33 30.10.2016.

Meni je otpao šaraf s vešmašine, atentat, zovite sve medije, Stazića, Orepića, Plenkovića, Reportere bez granica, FBI, CIA-u, Putina, Osamu bin Mladena, Ostojića, odmah!

VL
AM
AMD------------------------
12:44 30.10.2016.

dojmljujeme se,da je ovo od a do z korektno,tocno! ne samo meni nego svakom zdravom je dosta "dizanja na uzbunu" u saboru i inace kada lekovic i sl.izreknu kolektivnu krivicu hrvatske za nesto? i blate sve hrvate gdje god stignu.. ovo je neprijateljski cin broj 1 vec 25 godina.90%pisane i javne rijeci na hrvatskim prostirima i na racun hrvate je antihrvatstvo,kad im god padne na pamet blate nas ,sire njihovu nekulturu,truju zajednice-to rade samo oni koji vlastiti zlocin prekrivaju.

VL
DU
Deleted user
12:50 30.10.2016.

Ovog čovjeka bi trebalo kazniti zbog lažnog uznemiravanja javnosti. Leković je ugrožen jer jedino u Hrvatskoj (na svijetu) je moguće da predsjednik nacionalnog novinarskog društva bude pripadnik druge nacije, a također i dopredsjednica. Jedino u Hrvatskoj je moguće da takvi ljudi zarađuju u državi protiv koje se bore svim načinima, a najčešće olajavanjem i blaćenjem u domovini i svijetu.

VL
AM
AMD------------------------
12:49 30.10.2016.

civilno drustvo treba lekovica i dizanje uzbune u saboru bez dokaza prijaviti mjerodavnim institucijama,da se okonca to blatenje hrvatske kada njima padne na um i da su oni non stop ugrozeni.u biti ugrozeno je zdravo drustvo kroz njih!!!

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:20 30.10.2016.

Srbijanci u "regionu" usklađeno djeluju. Proizvode vlastitu "ugroženost" atentatima. Saznajemo da je Leković "ugrožen". Jučer je "ugrožen" i Vučić. Slijedom događaja, realno je očekivati "ugroženost" u BiH. Milorad Pupovac čeka pravi trenutak da se "usklađeno" očituje. Naime, otkrivaju se partizanski zločini nad hrvatima jer gdje god lopatu zakopaš, pronalaziš hrvatske kosti, a približava se i 25 obljetnica Vukovara, opet teror nad hrvatima. Srbima ponestaje ugroženosti pa treba proizvesti bilo što. Čak i Jasenovac počinje ocrtavati šavove da pukne na pola jer forenzika je u pitanju. Ne može se u današnje vrijeme pričati o mlijunima srba u Jasenovcu, a nigdje kostura, tijela ni masovne grobnice, svi "dokazi" su u knjigama bivše Yu i srbijanskoj propagandi.

VL
DY
dynasty1414
12:39 30.10.2016.

Prvo sam mislio da su te tvrdnje Saše potkrijepljene dokazima i da su sve njegove tvrdnje i optužbe o pokušaju izazivanja prometne nesreće diverzijama na njegovom autu, provjerene , te ih naravno odmah osudio. No na žalost to nije tako, već se moram složiti sa većinom komentara napisanih ovdje a i u svim drugim medijima da se opet radi o jednoj perfidnoj srpskoj igri. On preko fejsa napise da su mu vijci prepiljeni i da ga NETKO pokusao ubiti, a da nitko ovdje u Hr niti taj auto niti bilo sta drugo nije ni vidio a kamo li vještačio. Po reakcijama Stazica i ostale bratije iz tih krugova vidljivo je da su to jedva dočekali i tražili da bi mogli ponovo dizati hajku na Hrvate i pljucati po hrvatskom narodu, gle užasa i to sa govornice hrvatskog sabora. Siguran sam da je to LAŽ . Tog Lekovica treba maknuti sa mjesta predsjednika HND. Pitam se dali je u bilo kojoj zemlji u EU na mjestu čelnika predsjednika novinarskog društva te zemlje imenovan NETKO iz nacionalne manjine u toj zemlji ili doseljenik..? Nije sigurno jer to je funkcija na nacionalnom nivou i mora jer obnašati čovjek koji prvo voli svoju zemlju, dobar je novinar a prvenstveno je i domoljub i to upravo zato da spriječi da njegovu zemlju pljucaju razno razni novinarcici koji to jesi i nisu. Mislim da si je Sasa ovim lažima zabio autogol i da ga trebaju smijeniti ODMAH... Jos samo to, očito se previše pisalo o Hudoj jami pa je trebalo ponovo izmisliti povampirene ustaše....

VL
PP
pp
12:58 30.10.2016.

Samo ću reći da je neobično pa i neprirodno naići u postotku toliko "Lekovića" na određenim funkcijama...nije u skladu sa postotkom "Lekovića" u društvu. Možda i od tuda paranoja. Jer zna da posjeduje nešto sto mu ne pripada. I sto u normalnim okolnostima ne bi posjedovao. Pa stvara nenormalne okolnosti zeleći se zaštititi...uostalom čovjek je ljevičar. Statisticki je dokazano na zapadu da u 95% takvih slučajeva ljevicari lazu zeleći skrenuti pozornost na sebe i "probleme" (koji ne postoje pa ih izmisljavaju)...to je njihov modus operandi...misle da laz opravdava cilj, koji je isto tako dvojben...

VL
Avatar navijač
navijač
13:27 30.10.2016.

Nakon "Akcije Stadion " ( kukasti križ) , Orepić će sigurno pronaći pravog krivca i za ovaj "pokušaj ubistva".

VL
MA
Marko1337
13:27 30.10.2016.

Ovog jugosrpskog aktivist bi trebalo za početak staviti na detektor laži. Usudi li se drug orepić to učiniti ?

VL
RO
robertek
13:00 30.10.2016.

Ovo mi izgleda kao istina. Ako si ispostavi da je Leković lagao, treba podnijeti krivičnu prijavu protiv njega i smjeniti ga, zapravo izbaciti, iz HND-a. To bi bilo jedino moralno.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
13:34 30.10.2016.

Zar postoji netko tko je toliko naivan da je povjerovao u ovu totalno apsurdnu laž? Naime, da biu se vijci mogli prepiliti, prvo ih treba izvaditi, pa prepiliti i onda vratiti natrag, a cijeli taj posao je uzaludan, bolje bi bilo olabaviti vijke i čekati da ispadnu. Meni je od prvog trena jasno da je ovdje riječ o običnoj laži, a to ni ne čudi, jer dolazi sa strane onih koji vrlo rijetko ili gotovo nikako ne govore istinu.

VL
M7
mirocro.70
13:04 30.10.2016.

Pupi, Plenky.......očekujemo vašu reakciju na ovo.....to vam dužnost.....izvolite

VL
MA
Marko1337
13:58 30.10.2016.

Nikak nemrem shvatiti kak vu Srbiji nije neki Hrvat ili eventualno Jugoslaven predsjednik srpskog novinarskog društva, prosim pojasnite mi

VL
MA
Marko1337
13:31 30.10.2016.

svaka čast gospođi Markić. Ona iznosi istinu naroda, ono što misli i smatra većina hrvatskog naroda.

VL
OC
obican covik
13:02 30.10.2016.

Moramo Lekovicima I slicnih njemu , stvarno bolje " popritezat te njihove sarafe" , pa bi bolje obavljali svoj novinarski posao . I tu bi dobro sjela "tocka " na slovo "I" . Amen.

VL
DA
damascus
13:53 30.10.2016.

Leković je izvan Hrvatske, (u Srbiji podnosi izvještaj) , a kako kaže , kada se vrati podrobnije će o atentatu. Slavica Lukić, njegova podpredsjednica u HND- (supruga M. Pupovca) će mu pomoći u tome. Pa i djeca vide da ovime novinarskim društvom ("hrvatskim") zapravo manipuliraju Srbi i to oni koji su ustali i rječu i djelom protiv hrvatske 1991. Jer ne zaboravimo da se uz Pupovca šlepaju razni Stanimirovići koji utjeću u cjelini na djelovanje HND. A i Pupovac ima svojih sivih zona (dr.Ivan Šretar) tijekom domovinskoga rata, za širu obitelj da se i ne govori. On o tome šuti i ne ograđuje se. Valjda misli isto kao i braća mu Mladen i Vojislav, pripadnici vojske tzv. SAO Krajine. I to je logično, jer ih je i Kos i Udba naučila da su mjediji važni i ratu. Hrvatski novinari ili šute ili su plaćeni da šute. Ili su ipak dobro selektirani iz onoga kvarnoga dijela nacionalonoga korpusa koji živi od hrvatskoga naroda ali uvjeravajući ga da je genocidan i dakle uvijek kriv. Pa su i zato "postali" novinari.

VL
Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
14:09 30.10.2016.

Molio bih konkretnu istragu kriminalista i sudskih vjestaka, na zalost ako se dokaze da je ovo sve izmisljeno tzv ljevica i njihova inteligencija čitaj (inteligencija) u dva sata sve ce zaboraviti kao da optuzbe i blaćenje drzave nije postojalo. Kako je to moguce!!!!??

VL
MO
moslavina9954
13:52 30.10.2016.

Država treba odlučno reagirati u svakom slučaju i ako se uspostavi da je ovo neprijateljsko blaćenje i skretanje pozornosti s komunističkih zloćina kazniti sve koji u tome sudjeluju! Sve upućuje da jugo-ljevičarski zločinci nastavljaju dobro poznatu hajku na Hrvate i Hrvatsku, a to se ne smije ni slučajno dozvoliti!

VL
BE
blaz.elrat
13:51 30.10.2016.

To je prava istina.Nažalost,HND vodi kriva osoba.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.