Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Ne puštajte nepoznate osobe u dom: Starijoj ženi ukrali 400 tisuća kuna

Lažna bankarica prevarila je stariju ženu
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
09.02.2018.
u 12:27

Policija ponovno upozorava građane da nipošto ne puštaju nepoznate osobe koje pokušavaju ući u njihove domove

Nepoznata žena pokucala je na vrata 85-godišnjakinji i ukrala joj nekoliko stotina tisuća kuna nakon što joj se lažno predstavila kao zaposlenica banke, izvijestila je u petak zagrebačka policija. Prevarantica je ženu prevarila u srijedu, u Ulici Božidara Rašice na zagrebačkoj Trešnjevci, a prema neslužbenim podacima ukrala joj je gotovo 400 tisuća kuna.

Policija ponovno upozorava građane da nipošto ne puštaju nepoznate osobe koje pokušavaju ući u njihove domove i doći u posjed njihovog novca ili drugih vrijednih stvari, jer je riječ o prevarantima koji iskorištavaju nemoć starijih, lažno im se predstavljajući da su djelatnici banke, maserke ili policajci.

Policija navodi da ih građani odmah trebaju obavijestiti na broj 192 u slučaju da dobiju telefonske pozive od nepoznatih osoba koje od njih traže da nešto učine sa svojim novcem, zlatom i drugim vrijednim predmetima, ili im kažu da će netko doći na njihovu adresu radi provjere novca ili zlata.

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
14:27 09.02.2018.

sad mi vratite onaj članak o prosvjedu penzića... a oni su krcati lovom! nema dana da neka sirotinja od 80-ak godina nije opljačkana za najmanje 40 tisuća kuna. ali da je neki radnik opljačkan, to nećete čitati. zamislite članak gdje se jada neki radnik iz npr. konzuma, da su mu lopovi ukrali 200.000 kuna, koje si je našparao, čuvao.... al fora, kako lopovi znaju da ova starčad ima tolko para?! a poreznici nemaju pojma kako su ovi to stekli, i da uopće to imaju. sve mi se čini da to banke rade, zorno prikazuju da se novac čuvati doma ne isplati.

BU
bugavuga
13:25 09.02.2018.

Kako uvijek znaju kod kojeg "starca" pozvoniti

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
16:06 09.02.2018.

Rekao bi drug Maras, našla žena u kontejneru i sad joj ukrali. Za vrijeme juge to se nije moglo dogoditi, ako se slučajno dogodilo nije bilo vrijedno o tome pričati, 400 000 taman za pola kruha i malo salame.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije