Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Trgu

Laburisti dali potpise građanskoj inicijativi ''Za referendum''

Laburisti
Foto: Hrvatski laburisti- Stranka rada
1/4
02.06.2015.
u 13:00

Saborski zastupnici Laburista Nansi Tireli, Dragutin Lesar i Zlatko Tušak izrazili su zadovoljstvo što mogu podržati inicijativu koja se zalaže za uređivanje neposredne demokracije

Hrvatski laburisti u utorak su na Trgu bana Jelačića u Zagrebu potpisima su podržali građansku inicijativu ''Za referendum'' te su pozvali svoje članove i simpatizere da se uključe u akciju ''Nećete bez naroda'', priopćila je ta stranka.

Saborski zastupnici Laburista Nansi Tireli, Dragutin Lesar i Zlatko Tušak izrazili su zadovoljstvo što mogu podržati inicijativu koja se zalaže za uređivanje neposredne demokracije, teme koju Laburisti zagovaraju od svog osnutka 2010. godine, navode u priopćenju.

Podsjetimo, građanska inicijativa "Za referendum" potpise skuplja za referendum kojim bi se broj potrebnih potpisa za raspisivanje referenduma smanjio sa sadašnjih najmanje 10 posto birača ( oko 380.000) na 200.000 birača te da se ti potpisi mogu skupljati na svakom prikladnom mjestu, a ne samo u uredima državne uprave. Potpise će prikupljati do 13. lipnja.

>> Inicijativa 'Za referendum' želi skupiti milijun potpisa

Komentara 8

DJ
djurex
15:49 02.06.2015.

prvi komentari su uvijek od huskaca i trolova ko toboze glas naroda..odvratni ste

Avatar dosadni
dosadni
13:14 02.06.2015.

tko su ti laburisti ? kaj još postoje?

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
15:45 02.06.2015.

Sada sigurno znam da neću potpisati. S ovima i onim tobož civilnim udrugama niti u isti autobus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije