Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO PREKINUT PROMET

Evo što je ostalo od Željezničkog kolodvora u Kutini nakon požara

Požar na Željezničkom kolodvoru
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/13
19.07.2017.
u 12:44

Zbog požara je od 8.10 sati bio prekinut promet na željezničkoj pruzi Zagreb – Kutina – Vinkovci.

U jutarnjim satima došlo je do požara na objektu Željezničkog kolodvora u Kutini. Požar je izbio u krovištu, a zbog požara je od 8.10 sati bio prekinut promet na željezničkoj pruzi Zagreb – Kutina – Vinkovci.

U požaru je potpuno izgorjelo krovište, a na mjesto događaja došla su dva vatrogasna vozila te policija.

Komentara 5

KR
kruti189
13:12 19.07.2017.

kaj je ostalo od kolodvora? dosta toga!!!!

Avatar utunelu
utunelu
13:49 19.07.2017.

ma gledajte ajmo pricati malo o tim herojima...gledao sam ih na licu mjesta prije 3 tjedna..slucaj identican nije jedino bio kolodvor vec krov zgrade..ovako ide dogadaj..nakon poziva da gori krov zgrade,dolazi možda njih 3-4 bez cisterne,lik koji je vozio kamion s kranom 10-15 minuta je trazio mjeso za parking,dignuo kran s reflektorima da oni vise sta to gori..onda su gledali i razmisljali vatra se pocela gasiti cca 25 minuta nakon njihovog dolaska..gasili su 5 sati 100 m2 krova..!!!kakava neogranizranost lijenost neznanje jadni ljudi kojima je izgorio stan!!To su "heroji"

PR
propalismoFranjoskroz
11:49 19.07.2017.

Možda nije dovoljno "interesantan" i "atraktivan " požar??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije