Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA KAKVU TREBAMO

Kuščević: Lički župan je unazadio tu regiju

Lovro Kuščević
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
04.03.2019.
u 14:14

Ministar uprave, Lovro Kuščević sudjelovao je na panel-diskusiji 'Politički sustav' u sklopu konferencije 'Hrvatska kakvu trebamo - dvije godine poslije' u organizaciji Večernjeg lista

Ministar uprave, Lovro Kuščević sudjelovao je na panel-diskusiji 'Politički sustav' u sklopu konferencije 'Hrvatska kakvu trebamo - dvije godine poslije' u organizaciji Večernjeg lista. Kuščević se osvrnuo na projekte Ministarstva uprave i njihove reforme.

-Prije godinu i pol dana, Ministarstvo uprave nije imalo niti jedan projekt, a nije povuklo ni jednu jedinu lipu iz EU fondova. Mi smo sada dogovorili gotovo 6 milijuna kuna projekta koji čekaju da se implementiraju u hrvatsko zakonodavstvo i da se konačno ti efekti vide-kazao je Kuščević.

Konferencija "Hrvatska kakvu trebamo - dvije godine poslije", panel Politički sustav

-To su reforme koje najmanje traju 3, 4 godine, da bi dobili rezultat. U ove dvije godine, progres se itekako vidi, a kada budemo čitali konačno izvješće u travnju ove godine, tada ćemo vidjeti kakva je situacija, ali sigurno je da ulažemo puno-dodao je.

Kuščević se osvrnuo i na predstojeće izbore, ali i Ličkog župana u vezi kojeg nije skrivao svoje nezadovoljstvo.

-Hrvatska demokratska zajednica bit će pobjednik izbora u Lici, Davoru, Imotskom, Ogulinu i pobjednik predstojećih hrvatskih izbora. Što se Like tiče, sadašnji župan je unazadio tu regiju. Prestao je komunicirati s građanima, gradonačelnicima, vladom, a na takav način se Lika ne može voditi.

Komentara 12

HR
Hrvatinic
14:19 04.03.2019.

A tko je unazadio ministarstvo uprave ...dva bracanina la su se intrali u zagrebu......

OK
okvals54
16:21 04.03.2019.

Sto je ovaj Hvaljen Isus ministar tupadjija,pa HDZ vlada Likom od 1990 i sada samo Milinovic kriv.Gadljivije gmaza u zivotu nisam vidio.

AG
agrokor
17:09 04.03.2019.

Ja glasam za dadu , jer je kako każu HDZ uništijo liku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije