Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: ALBIN KURTI

Premijer Kosova za Večernji: Vučić kopira Putina, od Crne Gore radi Ukrajinu, a od RS-a Bjelorusiju

22.11.2021.
u 09:40

Problem Kosova je i Srbija. U Srbiji nema pluralizma. Imate jednu stranku. Ta stranka je i država. Ta država je i crkva. Ta crkva je i stranka, kaže Kurti

Komentara 15

SI
sisavac
10:35 22.11.2021.

crnom gorom više ne vlada milo đukanović, to je ono što najviše boli kosovare. izgubili svojeg jataka, ortaka u švercu. sadašnju vlast u crnog gori, vladu i parlament, je birao narod, crnogorci koji su oko 45% stanovništva, srbi cca 30%, albanci ispod 10%. što kome nije jasno, dal je crnogorski premijer jasno i javno izrekao koji je smjer crne gore, nato i ulazak u eu?! jest. u čemu je problem? dal je nova crnogorska vlast išta napravila favorizirajući srbiju? nije. rusiju? nije. sve je ostalo isto, osim što se skidaju vječne glave koje je milo instalirao po svim državnim aparatima. osim turizma crna gora danas nema ništa.

Avatar PeppeS
PeppeS
19:01 22.11.2021.

A sto se taj Kurti ne vrati prvo u Albaniju ,pa onda odakle su dosli iz Azije-Turske i mirno more. Ovako on kao Bosnjaci izmislili da su starosedeoci ovo Turci da su Bošnjaci a Albanci da su Iliri a dokaza nema.,mislim ali u Turskoj,maticnoj zemlji.

SO
Sotona
12:10 22.11.2021.

Premijer Kosova za Večernji: Vučić kopira Putina: Od Crne Gore radi Ukrajinu, a od RS-a Bjelorusiju, Svako svoje radi; Albanija radi od Kosova veliku Albaniju sve pa i u Makedoniju ! Vučić radi malu JU ili Srbiju kao EU odo EU od ostataka; kad mu EU to nudi pruža da smo svi velika cjelina ! Konačno kako to da Narod Srbije nama pravo da se intenzivno druži i j udruži referendumom u jednu zajednicu istog naroda ! ? A Amerika ima pravo sa 52 države odavno da se udruže I EU da se udruži bez granice s koliko EU država i potpuno različitih naroda !!? Konačno svi smo dobili slobodu i države samo BIH tamo moraju sva 3 naroda da žive dalje zajedno svaki sa 2 smrtna neprijatelja u istoj državi gdje je mržnja stradanje nerazumijevanje jad i sada i ne prestaje moraju zajedno do kada gospodo koji im krojite sudbinu Jugoslavije !!!??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?