Naslovnica Vijesti Hrvatska

Obilježeno 20 godina akcije Kupujmo hrvatsko

Istraživanja su pokazala kako je 86 posto ispitanika spremno izdvojiti više novca za kvalitetan domaći proizvod, rekao je Luka Burilović.
13. listopada 2017. u 15:28 5 komentara 149 prikaza
Foto: Branimir Bradarić
Pogledajte galeriju 1/2

Prilikom obilježavanja 20. godina akcije Kupujmo hrvatsko predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović rekao je kako hrvatsko gospodarstvo već treću godinu zaredom ostvaruje rast BDP-a.

TOMISLAV TOLUŠIĆ Iako to ne bih smio javno, opet pozivam: Kupujmo hrvatsko!

-Trebat će nam još dvije do tri godine da se Hrvatska vrati na pred recesijsku 2008. Godinu. Ipak, svi pokazatelji govore da smo na dobrom putu. Zaustavili smo i izazove koji su nedavno bili pred nama, stabilizirali sustav i najveće tvrtke Agrokora sa zakonom Lex Agrokor i tu moramo odati priznanje Vladi. Sustav je stabiliziran posebice tvrtki iz prehrambene industrije, rekao je Burilović.

Govoreći o akciji Kupujmo hrvatsko rekao je kako je ona tijekom ovih 20 godina bila i napadana i to posebno iz inozemstva. Istakao je i kako je i ona rezultat toga da 80 posto građana pri odlasku u kupnju vodi računa o kupnji hrvatskih proizvoda. Ista istraživanja su pokazala kako je njih čak 86 posto spremno izdvojiti i više novca za kvalitetan domaći proizvod.

U sklopu ovogodišnje akcije, koja se održala na trgu bana Josipa Šokčevića, svoje proizvode izložilo je 80-tak domaćih proizvođača.

Kupujmo hrvatsko Hrvatska gospodarska komora Kupujmo hrvatsko je stil života – 365 dana u godini Zagreb: Na Trgu bana Josipa Jelačića otvorena 20. akcija Kupujmo hrvatsko Luka Burilović: 'Svako dijete danas zna za akciju 'Kupujmo hrvatsko'' Nikola Grmoja Nikola Grmoja HDZ se bojao Ivice Todorića

VIP izdvaja za Vas

  • anica.rendulic:

    -, samo tako dalje, jer to je jedini i pravi put prema boljitku svih nas!

  • mulag:

    hrvatsko? pa da nema kine niceg nebi imali

  • Deleted user:

    Kupujem što je provjereno domaće i kad mogu, direktno od proizvođača, a ostalo - što je kvalitetno i pouzdano dobro, ma čije bilo. U Konzumu ne kupujem odavno, jer tako bezobrazno visoke cijene nema nitko, puno robe ima samo u ... prikaži još! onim super i maxi, a uvozne robe i te kako puno.