Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

Kupio heroin i kokain za 2000 kuna pa ih mislio dalje preprodavati

Kokain
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
13.10.2018.
u 11:23

Tužiteljstvo  je  od  Županijskog suda u Rijeci tražilo  da se osumnjičenom dvojcu odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Dvojica  muškaraca u dobi od 42 i 41 godine sumnjiče se za zloporabu droga. Sumnja se da je 42-godišnjak 10. listopada u večernjim satima u stanu u kojem boravio u Rijeci, mlađem muškarcu prodao 10 grama heroina i manju količinu  kokaina.

Mlađi muškarac za drogu mu je dao 2000 kuna. Sumnja se i da  je 41- godišnjak kupljenu drogu kod sebe držao radi daljnje preprodaje, a  pretragom spomenutog stana policija je našla 133 grama heroina, 53 tablete heptanona i digitalnu vagu za precizno mjerenje na kojoj su pronađeni tragovi droge. 

Tužiteljstvo  je  od  Županijskog suda u Rijeci tražilo  da se osumnjičenom dvojcu odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Pogledajte i video Koliko vrijede vozačke dozvole

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:57 13.10.2018.

Po logici pravosuđa:mladi Kruljac sa drogom, vagom i 100000EUR osuđen na rad za opće dobro, a kako ovima nije otac general Kruljac obavezno osuditi na 20godina.Po pravdi Republike Hrvatske. Svi smo jednaki pred pravdom samo što su neki privelegirani. Sramotno.

TH
thu
12:00 13.10.2018.

Wow, a jest puno potrošio, nakon toga što bi prodao vjerojatno bi postao tajkun... 🤣 I sad se policija hvali time, uhvatili kokošara a krupne ribe harače okolo...

MI
midea
14:11 13.10.2018.

kako to da Hrvatske vlasti ne osude ponašanje njihovih zaveznika , od kada je Amerika napala i zauzela Irak porasla je proizvodnja opiuma za 500%, Američka vojska cuva te plantaže .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije