Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malo se zanio

Kum 'začinio' vjenčanje skokom. Rasparao hlače i šutnuo djeverušu nogom u glavu!

vjenčanje,najgora fotka,skok
Foto: ABC News screenshot
1/3
15.07.2014.
u 08:49

Tyler Foster (28) iz američke savezne države Washington našao se u za njega prezahtjevnoj ulozi kuma na vjenčanju prijatelja na Jamajci

Ono što ostaje kao najljepša uspomena nakon svakog vjenčanja fotografije su sudbonosnog dana. U želji da uobičajeno poziranje začini sitnom ludorijom, jedan se kum zanio i izazvao pravi incident, piše ABC News.

Tyler Foster (28) iz američke savezne države Washington našao se u zahtjevnoj ulozi kuma na vjenčanju prijatelja na Jamajci. Sve je bilo u najboljem redu dok se društvo nije okupilo za zajedničko fotkanje. Predivna mlada, plaža iz snova i dobra atmosfera nagnali su mladića da učini nešto ''nezaboravno'', a to je bio skok u zrak. No stvari su u nekoliko sekundi otišle u smjeru u kojem nije želio.

– Pomislio sam da bi bilo divno poletjeti i tada sam skočio – prepričao je Foster trenutak prije nego što je skokom umalo nokautirao djeverušu i rasparao skupocjene hlače. Nesretna djevojka koju je pogodio nogom u glavu srećom nije ozlijeđena. Kad je došla k sebi, nasmijala se i nastavila sa zabavom. Mladić je iskoristio prigodu i fotografiju objavio na Redditu. Šokirala ga je brzina kojom su je ljudi dijelili i komentirali. Osim što je zaradila epitet ''najgore fotografije s vjenčanja ikad'', Fostera su znatiželjnici u šali ispitivali je li djeveruša preživjela šašavu akrobaciju.

>>Na svadbi zatražio razvod od novopečene supruge – evo zašto!


ABC News | ABC Sports News

Komentara 3

TM
tony_montana
09:09 15.07.2014.

koja fakin glupost

Avatar Idler 3
Idler 3
10:06 15.07.2014.

Kaj znači "šutnuo" i na kojem jeziku ?!

M3
Miške 3
19:00 15.07.2014.

Idler 3 Kaj znači "šutnuo" i na kojem jeziku ?! -- Na šatrovačkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije