Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primio tajni 'dar'

Na svadbi zatražio razvod od novopečene supruge – evo zašto!

vjenčanje
Foto: Thinkstock
09.07.2014.
u 17:31

Sve je počelo kada je mladoženji dan buket s omotnicom u kojoj je bio USB-stick

Za novopečeni bračni par iz Saudijske Arabije dan njihova vjenčanja trebao je biti pun sreće i veselja, no na kraju dana mladoženja je hitno zatražio razvod.

Sve je počelo kada je mladoženji dan buket s omotnicom u kojoj je bio USB stick. Pisala je i poruka mladoženji da pogleda fotografije svoje supruge. Kada ih je mladoženja pogledao, šokirao se jer je na njima njegova draga bila – gola, što je on shvatio kao prijevaru i tražio je da se od nje odmah razvede, piše Gulfnews.com.

S mladenkom je, naime, četiri dana prije svadbe stupio u kontakt njezin bivši koji je htio da izađe s njim. Zaprijetio joj je da će, ako ga odbije, njezinu budućem suprugu otkriti njihovu vezu. No, ona ga je odbila rekavši mu da se udaje i da on mora zaboraviti na njihovu prošlost. Rekla mu je i kako želi započeti novi život sa svojim mužem te da želi postati majka i imati obitelj.

Nemilosrdni muškarac odlučio je osvetiti se baš na dan vjenčanja, što je rezultiralo i razvodom i skandalom. Svećenik koji je vjenčao par rekao je kako je ovo jedan od najbizarnijih slučajeva s kojima se susreo. – Mladoženja mi je došao sljedećeg dana. Doživio je veliku emotivnu traumu, to je bio njegov najveći šok u životu i nije mogao podnijeti skandal – rekao je svećenik.

>> 'Šetnjom' do oltara mladoženja oduševio goste na vjenčanju

>> Svadbeni običaji u Hrvatskoj 1938.: Mladoženja opali ženi šamar da se zna tko će biti šef?!

>> Mladoženja kasnio na vjenčanje pa se mlada udala za drugog!

Komentara 28

Avatar franjolino
franjolino
19:41 09.07.2014.

svećenik u saudijskoj arabiji...? nije da je nemoguće, ali stvarno rijetkost...

P1
p177
19:23 09.07.2014.

Saudijska Arabija, pa vjenčanje sa svećenikom...

SE
Selueveslorses
19:49 09.07.2014.

Mladenka nije bila halal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije