Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač uhićen
Povratak na članak

Kukića je pretukao invalid HVO-a zbog izjava o Kordiću

Predao se napadač na profesora Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Slavu Kukića

Komentari 60

BE
berija
19:28 24.06.2014.

Kad bi velevrijedni komentatori znali više o liku i djelu Slavka Kukića, sumnjam da bi bili na njegovoj strani. Hrvati u SDP-u u BiH su nacionalni izdajnici, slugani unitarista u BiH. Podjite koji put u BiH, ali ne na tulum u Sarajevu, pogledajte malo kako većinski narod tretira Hrvate. U stvari, nemojte. Ionako vas nije briga. Ako ga je, neka ga je. Svojim čitavim životom je zaslužio.

VL
Avatar Feniks
Feniks
19:43 24.06.2014.

Slavo Kukic previše protuhrvatski nastupa. I ovo je rezultat.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
19:09 24.06.2014.

Da nije lajo nebi dobio po tamburi,,,hahaha

VL
VE
verakruz
20:49 24.06.2014.

Slavo Kukić je Mesić iz BiH. Spreman je na sve kako bi naštetio hrvatskom položaju u BiH, trguje sa vragom, nalazi se u 15 nadzornih odbora, cinka stranim agenturama, daje lažne podatke o hrvatskom položaju i nastupa kao "hravt", koji eto ima sva prava u BiH. Ljigavac bez premca.

VL
PR
pravakuna
20:15 24.06.2014.

Jugoslaven dobio po tamburi, a Kordić prav zdrav proveo 17 godina u tamnici. Nije ga trebao vješalicom, trebao ga je zaliti znamenitom kantom kao onoga u Splitu.

VL
AG
Agricola
20:51 24.06.2014.

Ja nikako ne mogu shvatiti kako čovjek s diplomom visoko obrazovane osobe može prihvatiti zdravo za gotovo presudu Kordiću osim ako nije do bola ideološki indoktirniran. Pa ja sam čitao tu presudu, ja toliko udara na zdrav razum nisam nikad u svom životu vidio na jednom mjesu kao što je to u presudi Kordiću. U toj presudi ne štima niti jedan paragraf, tu nema nikakvog dokaza, tu nema nikakve činjenice za koju bih se čovjek mogao uhvatiti i mirne duše reći "Kordić je zločinac".

VL
MO
mobuco
20:02 24.06.2014.

Drug, umazane guzice, dobro je i prošao......

VL
UJ
ujo123
20:05 24.06.2014.

Treba ga ponovo prebit !!!! Govno bošnjačko....

VL
BE
berija
22:52 24.06.2014.

Dragi Stipeprof i ostali apologeti Pusićkine tvrdnje o Hrvatima kao agresorima u BiH. Britanski avioni bombardirali su Njemačku danju, Amrički noću. Dresden, pun izbjeglica nije bombardiran dok se nije napunio do vrha. Onda su ga bombardirali. Ruski vojnici ubijali su i silovali redom. Rusi su s Njemcima podijelili Poljsku, pobili Poljake, čekali da Njemci pobiju Vojsku Krajove da bi ušli u Varšavu. Amerikanci su zapaljivim bombama spalili Tokio, u kojem je poginulo više ljudi tada nego u Hirošimi i Nagasakiju od atomskih bombi, koje su bačene samo zato da bi se vidjelo što točno mogu, bez vojnog opravdanja i da bi se dobio politički cilj: bezuvjetna kapitulacija Japana. Po čemu se razlikuju od Nacista? Cilj je različit. Tako i ovo: Srbi su htjeli istrijebiti Hrvate i Muslimane, Muslimani su htjeli istrijebit Hrvate jer Srbe nisu mogli. Hrvati kao najmalobrojniji su se samo branili. Gdje su to Hrvati ovladali prostorom koji je većinski drugog naroda, osim Glamoča kao strateške točke za obranu hrvatskih prostora. Zločini i pogreške su se događale i treba ih osuditi. No ne može se osuditi čitav narod koji se samo borio za opstanak.

VL
AN
anton1
21:33 24.06.2014.

vjerovatno je ovo očekivao. sad je "slavan"

VL
ST
strsica
09:58 25.06.2014.

""Invalid"" ne bi mogao ovako da premlati zdravog covjeka. Sto znaci da je to ""lazni"" invalid sa laznom invalidskom mirovinom. Za Kordica pojma nemam, ne bih se usudjivala ""suditi"" jer nemam prave podatke. A iz osobnog iskustva sam vidjela koliko su puta Muslimani lagali. Pa me ne bih i ovo iznenadilo. Svi su lagali ali Muslimani nekako prednjace. Zbog toga nemam koment dok se ne uvjerim.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
23:03 24.06.2014.

Kordić bi trebao tužiti sve koji su ga zadnjih dana nazvali ratnim zlčočincem. Samo se pozove na kršenje članka 325. kaznenog zakona i to dobija sto posto. Ako kojim slučajem ne bi dobio to na ovakvom pravosuđu koje je još uvijek više jugoslavensko nego hrvatsko, može goniti do Strasbourga i tamo sigurno dobija. Nema šanse da ne dobije sve te sporove.

VL
LA
lažeterazbojnici
23:04 24.06.2014.

ček,ček, ako čovjek ima invalidnost 80% to znači da ima invalidnost kao mili ministar Predrag Fred Matić. Ništa stavit ćemo ga za ministra branitelja kad dođu naši Hrvati na vlast umjesto ove crvene antifašističke bande. Vi Srbi koji komentirate, ako ste Srbi, pa recite da ste Srbi, nije to tako strašno.

VL
TU
turko
10:01 25.06.2014.

jakog li invalida ,da nije invalidet stekao tek na liječničkoj komisiji

VL
Avatar cera
cera
07:40 25.06.2014.

Jel ovo stvarno ili je neka nova komedija za TV

VL
Avatar comandante
comandante
07:33 25.06.2014.

znači invalid nemože raditi ali tući može!!! zanimljiv slučaj

VL
BR
brle
09:56 25.06.2014.

INVALID HVO? ....ja mislio da ti invalidi nista ne mogu pa su u penzijama...

VL
IM
Immanuell
09:31 25.06.2014.

Zanimljivo je kako se svi ti "invalidi" mogu tući i pobjeđivati u sukobima..... Ali da ga nagnaš da radi negdje, e onda bi se presavijao, tražio od rođaka (koji je doktor) izlike u pismenoj formi, ležao bi 2 tjedna na odjelu za mentalne bolesti kako bi pokazao da zbog PTSP - a nije uračunljiv, itd. i tome sl...... Kad može čovjeku razbiti glavu, može i raditi! Znači, njegova invalidnost je vrlo upitna.

VL
Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
08:30 25.06.2014.

Mora da je invalid u glavi jer mu fizičkin ništa ne smeta!!!

VL
CI
cinbenik
07:38 25.06.2014.

Sinoc sam napisoa jake argumente,koji su doveli do pokusaja ubojstva profesora........Oni su duboku utemeljeni pogresnom politikom od 90ih..Ona je porazna i pogubna ,Hrvati i Hrvatska je osramocena,mnogi su ostali bez ognjista i zivota..........I pored toga je kao takva prepoznarta u svijetu kao jako odgovorna,kako za Hrvate,tako i za stradanje muslimana........Kukic citavo vrijeme pokusava otvoriti oci zalutalim,no ocito je zatrovanost nastranosti i steti,mnogo jaca......Pokusali su ga ubiti....razlozi pokusaja se jos uvjek nezele suociti sa istinom,nego zele i dalje stetiti i unistavati sve Hrvatsko.........

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.