Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Kuhinjskim nožem ubola maloljetnika u trbuh, a njegovu majku u leđa

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
17.06.2019.
u 10:48

Žena (40) je sa svojim suprugom i trojicom sinova u subotu oko 11.15 sati u Donjem Vratnu dočekala 16-godišnjeg maloljetnika i verbalno ga napala, a potom i fizički

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom ženom i četvoricom muškaraca u dobi od 41, 20, 24 i 17 godina, zbog sumnje da su počinili više kaznenih  djela. Žena je sa svojim suprugom i sinovima u subotu oko 11.15 sati u Donjem Vratnu sačekala 16-godišnjeg maloljetnika i verbalno ga napala.

– Pritom su ga muškarci udarali rukama i nogama po tijelu, onemogućavajući ga u obrani i bijegu, dok mu je 40-godišnjakinja kuhinjskim nožem zadala ubodnu ranu u predjelu trbušne šupljine. Nakon toga zadala je ubodnu ranu u donji dio leđa 37-godišnjoj majci 16-godišnjaka, koja je pokušala obraniti svog sina i zaustaviti napad – kažu u PU varaždinskoj.

Maloljetni je 16-godišnjak zadobio otvorenu ranu donjeg dijela leđa i zdjelice s ozljedom jetre i žučnjaka, dok je 37-godišnjakinja zadobila otvorenu ranu donjeg dijela leđa. Oboje su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin i zadržani na daljnjem liječenju.

Četrdesetogodišnja žena predana je pritvorskom nadzorniku i u kaznenu prijavu za kazneno djelo pokušaja ubojstva i prijetnje na štetu 16-godišnjaka i više osoba, dok su četvorica  muškaraca prijavljena za pomaganje u ubojstvu u pokušaju.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
11:01 17.06.2019.

Preneseno iz emisije ;"Manjinski mozajk"

LO
lojtra1
11:38 17.06.2019.

Tu je sad samo pitanje koja je trudna. 40 godišnjakinja, 37 godišnjakinja ili obje?

LI
liliZG
15:36 17.06.2019.

prije nego bilo što napišem , čekam daljnja obrazloženja, čudni neki vjetar puše u toj našoj međimurskoj županiji.... sve se zaštičene manjine krenule obračunavati međusobno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije