Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Marof

Nožem izbo dvije osobe i članovima obitelji prijetio da će ih sve ubiti

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
28.05.2019.
u 14:24

Muškarac (56) je 16. ožujka ove godine u dvorištu obiteljske kuće svoje kćeri kod Novog Marofa lovačkim nožem ubo 53-godišnjaka u gornji dio trbuha, a svojem 30-godišnjem zetu zadao ubod u lijevu slabinsku regiju

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo optužnicu protiv 56-godišnjaka zbog pokušaja teškog ubojstva, pokušaja ubojstva, povrede djetetovih prava i prijetnji.

Tereti ga se da je 16. ožujka ove godine u dvorištu obiteljske kuće svoje kćeri kod Novog Marofa lovačkim nožem ubo 53-godišnjaka u gornji dio trbuha, a svojem 30-godišnjem zetu, osobi s teškim invaliditetom, zadao ubod u lijevu slabinsku regiju. Sve je to gledala njegova sedmogodišnja unuka.

Obojica su zadobila teške ozljede, a životi su im spašeni zahvaljujući hitnim medicinskim zahvatima. Okrivljenik je potom počeo lupati po zaključanim ulaznim vratima i zaprijetio kćeri i drugim osobama koje su se nalazile u kući da će ih sve poubijati.

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
10:36 29.05.2019.

Dobro da nije nitko nevin stradao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije