Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZNA PUTOVANJA

Kruzer pun svingera uplovio u dubrovačku luku. Ovo mu nije prvi posjet, a ide i za Šibenik

Dubrovnik: U grušku luku uplovio prvi repatrijacijski kruzer s pomorcima iz cijelog svijeta
Grgo Jelavic/PIXSELL
20.05.2023.
u 13:50

Kruzer pun turista usidrio se pred Lokrumom, a u Dubrovniku će se zadržati jedan dan nakon čega će krenuti prema crnogorskom Kotoru

Jutros je u dubrovačku luku uplovio kruzer kompanije Azamara, inače namijenjen samo za svignere. Kruzer pun turista usidrio se pred Lokrumom, a u Dubrovniku će se zadržati jedan dan nakon čega će krenuti prema crnogorskom Kotoru. Kako javlja Dubrovački dnevnik, kruzer bi trebao uploviti i u Šibenik, a posjetit će i talijansku obalu gdje će putovanje i završiti.

Inače, radi se o putovanjima koje organizira meksička agencija Original Group koja čak ima i svingerske resorte, ali i brodove koji pod brendom 'Desire' održavaju kružna putovanja. Na tim brodovima koji su opremljeni luksuznim sobama, bazenima, restoranima i barovima održavaju se navodno i zabave, a kruzer ima i kasino, spa i fitness. Gosti su isključivo svigneri, dakle parovi koji u svoje seksualne odnose uključuju i druge osobe. 

VEZANE VIJESTI

Ovaj kruzer već je i ranije uplovio u Dubrovnik, i to u rujnu 2015. godine kada je stiglo s njim i 700 putnika. Kruzer je i tada bio usidren u kod Lokruma, a tada su Dubrovčani goste opisivali kao imućne i pristojne.  Kako se navodi, na tom brodu ipak postoje ograničenja, pa tako seks putnicima nije dopušten na javnim mjestima broda, već u kabinama. 

Ključne riječi

Komentara 6

GE
gerila
15:20 20.05.2023.

Stavili ste Carneval ov brod na sliku…pazite da vas ne tuže hehe..specifičan je po dimnjaku..serbus

Avatar Sand
Sand
16:14 20.05.2023.

Ovo nije Krscanski, zasto Crkva cuti

ĐO
đony1
14:51 20.05.2023.

došao malo zagađivati prostor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije