Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'za oduzet sve brevete'

Malo nedostajalo do tragedije u splitskoj luci: Bez odobrenja izvodio manevar pa zaradio kaznu

Splitska luka
Foto: Dalmacija Danas
1/3
06.05.2023.
u 19:38

Nesreća je izbjegnuta nakon manevriranja pilota i peljara trajekta "Moby Zaza". U mini kruzeru "Tempera" nalazilo se oko 50 putnika

U splitskoj luci malo prije sedam sati ujutro skoro se dogodila tragedija kada je kapetan mini kruzera "Tempera" bez odobrenja izvodio manevar. U tom trenutku, svojom standardnom rutom dolazio je trajekt "Moby Zaza" te su se plovila skoro sudarila. Nesreća je izbjegnuta nakon manevriranja pilota i peljara trajekta.

"Znači, ovo je za oduzet sve brevete i dat kapetanu zabranu plovidbe na bilo kojem objektu uključujući luft madrac", komentirao je za portal Dalmacija Danas čitatelj. 

Kako doznaje Dalmacija Danas, u mini kruzeru "Tempera" nalazilo se oko 50 putnika. Nakon nesmotrenog manevriranja, kapetan je kažnjen visokom novčanom kaznom.

VIDEO Obelikse, jesi to ti?! Na Pagu natjecanje u staroj vještini, posebno se istaknuo jedan natjecatelj

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije