Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruljac ekskluzivno:

Kruljac ekskluzivno: Odan sam svakom hrvatskom predsjedniku

mladen kruljac
Robert Anić/PIXSELL
08.07.2011.
u 14:41

Iako dobro raspoložen, sklon šali i zabavi, na njemu se ipak primjećivalo da je pomalo nervozan. Razloge je sam otkrio tijekom razgovora.

"Svoja sam odličja dobio kada je i trebalo. 'Branimira' mi je uručio još Franjo Tuđman. Stjepan Mesić prije mene je odlikovao još 53 generala, po čemu sam ja onda njegov čovjek? U prvom redu, odan sam kao pas jer je predsjednik vrhovni zapovjednik Oružanih snaga. Tako je bilo sa svakim predsjednikom do sada", riječi su to general-pukovnika Mladena Kruljca, s kojim je Večernjakova novinarka imala priliku razgovarati po završnici obilježavanja 20. godišnjice Oružanih snaga RH na zagrebačkom Jarunu prije nešto više od mjesec dana.

Iako dobro raspoložen, sklon šali i zabavi, na njemu se ipak primjećivalo da je pomalo nervozan. Razloge je sam otkrio tijekom razgovora.

Što je mučilo generala Kruljca mjesec dana prije uhićenja, što je našoj novinarki govorio o svojim pretpostavljenima, osobama iz vrha vlasti, situaciji u Slavonskom Brodu te o kritikama na svoj račun, pročitajte ekskluzivno u Večernjem listu od subote!

Ključne riječi

Komentara 52

PA
padobranac
17:54 08.07.2011.

Nije čudo kada se u Hrvatskoj general postaje u kavani!!!

BU
buck
14:48 08.07.2011.

mucio ga je desa jer je znao previse stvari o njemu

RE
retrovizor
08:24 09.07.2011.

lako je biti odan kad ti se puni novčanik................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije