Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završila na sudu

Krstila dijete bez očeva znanja, no ovakvu kaznu sigurno nije očekivala

17.02.2018.
u 12:19

Otac je za krštenje kćeri doznao preko Facebooka pa je bivšu partnericu odmah prijavio

Jedna majka iz grada Charlotte u američkoj saveznoj državi Sjevernoj Karolini provest će u zatvoru sedam dana jer je krstila vlastitu kćer.

Naime, Kendra Stocks prije nekoliko godina završila je na sudu s Paulom Schaafom zbog skrbništva nad njihovom zajedničkom kćeri. Par se nikada nije mogao složiti oko religije u kojoj će odgajati dijete.

Sud je tada donio odluku kako za sve važne stvari u kćerinom životu moraju pitati vlasti, uključujući i one koje se tiču vjere.

Naime, otac djevojčice je Katolik koji svaki tjedan ide na svetu misu . Majka se, međutim, oglušila na odluku suda i u inat bivšem partneru odlučila je na svoju ruku krstiti djevojčicu, ali o tome nije obavijestila vlasti, kao niti oca djevojčice.

On je za krštenje doznao putem Facebooka i odmah je prijavio policiji. Majka je završila na sudu te zaradila zatvorsku kaznu jer se, kako stoji u sudskim dokumentima, 'ponašala sebično uskraćujući mogućnost ocu da bude na tako izuzetno važnom događaju za njega'.

U presudi stoji kako majka nije poštivala odluku suda te je zbog toga osuđena na sedam dana zatvora. Sudac Sean Smith koji je donio presudu n ije htio komentirati slučaj jer je djevojčica maloljetna.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

1/30

Komentara 21

Avatar Roy Bean
Roy Bean
02:13 18.02.2018.

Jezuš, jezuš, am najte, kajli štoli, dotmar. Besposlen popo i jariće krsti, pa i YuL

NO
nogogaz
11:38 18.02.2018.

Da ga je obrezsla citsli bi iste komentare, isti ljudi...samo uloge druge

KU
kupatilo
13:14 17.02.2018.

Bizarna stvar ali dase kodnas bar tako nršti desi pa kaze Todoric je lopov ili Sanader pa ide mjesec dana u zatvor ne 20 godine ali mjesec dana i svima je jasno i njemu samom a ne odvjetnici pokupise novce od lopina a sudovi od poreznih obveznika.Da neko ulrade jaje tobise kodnas znalo ali vilu jahtu ili otok.Pa to ide pod normalno.Toje pinuda na sudu ko na tv kad dormeo kaze necete platiti pola necete platiti ni trecinu a ako vam je dobar odvjetnik i potkupljiv sudac mozete vi jos naplatiti od ovog jadnog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije