Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustali od prijave

Policija žali zbog slučaja Ikić Baniček: Postupci nisu bili politički motivirani

Foto: Nikola Čutuk/pixsell
22.06.2017.
u 11:47

Policijska uprava sisačko-moslavačka u svom je obraćanju gradonačelnici izrazila žaljenje zbog cijelog događaja

 Ravnateljstvo policije i Policijska uprava sisačko-moslavačka utvrdili su, vezano za optužni prijedlog sisačko-moslavačke policije protiv sisačke gradonačelnice, "da nije bilo osnova za pokretanje prekršajnog postupka protiv gradonačelnice Siska, Kristine Ikić Baniček", te policija odustaje od optužnog prijedloga, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova RH.

 "Vezano za obavijest o počinjenom prekršaju Službe kriminalističke policije Policijske uprave sisačko-moslavačke, izvješćujemo javnost da su Ravnateljstvo policije i Policijska uprava sisačko-moslavačka analizom navedenog slučaja utvrdili da nije bilo osnova za pokretanje prekršajnog postupka protiv gradonačelnice grada Siska  Kristine Ikić Baniček.  Sukladno navedenom, Policijska uprava sisačko-moslavačka će temeljem Prekršajnog zakona odustati od optužnog prijedloga podnijetog protiv nje", navodi se u priopćenju Službe za odnose s javnošću MUP-a.

 "Policijska uprava sisačko-moslavačka u svom je obraćanju gradonačelnici izrazila žaljenje zbog cijelog događaja te naglasila kako postupci policije u ovom slučaju nisu bili politički motivirani.  

Uz međusobno poštovanje i uvažavanje odgovornih zadaća koje obavljaju, sisačko-moslavačka policija pozvala je gradonačelnicu Ikić Baniček na daljnju suradnju u interesu naših građana", dodaje se u priopćenju.

Komentara 45

MA
Marko1337
14:30 22.06.2017.

Je li moguće da su Siščani izabrali ovakvu čudnu drugaricu za gradonačelnicu ? Čudan neki narod.

MR
MrkiMedo
13:04 22.06.2017.

Je li to ona gradonacelnica koja Jakova Sedlara naziva "ustaskim falsifikatorom"? Hm, mozda je policija u ovom slucaju zaista pogrijesila, ali je ova gradonacelnica DEBELO iskoristila taj slucaj za staljinisticko-boljsevicko-udbasko falsificiranje i preuvelicavanje cijelog dogadjaja.

Avatar servo_volan
servo_volan
12:11 22.06.2017.

haaa policija žali pa tu smrdu treba pid hitno uhitito zbog govora danas ja mislim da ce policija pogledati govor mržnje i pokrenuti kazneni progon protiv ove spodobe koja Hrvatski barod naziva Fašistima ova spodoba se smije svakome molim policiju Hrvatsku da reagira i uhiti he zbog pozivanja ba smrt to je ozbiljan kazneni prekrsaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije