Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krešo Beljak:

'Nije bilo sastanka sa Sauchom, ne komentiram prodane duše'

Krešo Beljak
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
10.11.2017.
u 20:28

Takvi svojim ponašanjem i političkom prostitucijom govore dovoljno sami o sebi, kaže Beljak

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak odbacio je danas navode da se sastao sa saborskim zastupnikom Tomislavom Sauchom.

- Sastanak? Nije bilo nikakvog sastanka, a notorne lažljivce i prodane duše ne namjeravam komentirati niti demantirati. Takvi svojim ponašanjem i političkom prostitucijom govore dovoljno sami o sebi - napisao je Beljak večeras na Twitteru.

Kako piše Dnevnik.hr, predsjednik SDP-a Davor Bernardić na pitanje zašto on nije vodio razgovor sa Sauchom, a ne HSS-ov šef Krešo Beljak, Bernardić je rekao kako ne može komentirati Sauchu. 

- Sve je rekao podržavši Vladu na glasanju o povjerenju Zdravku Mariću - poručio je Bernardić, koji je na izravno pitanje je li znao za sastanak Beljaka i Sauche odgovorio da nije.

Međutim, Beljak je odbacio tvrdnju da je došlo do sastanka.

Komentara 35

ST
stomugromova
20:41 10.11.2017.

Reče provalnik.I svi se nasmijaše.

ZR
Ze Roberto u
21:12 10.11.2017.

Beljak? U njega se ugledajte, to je čisto ogledalo poštenja. Samo me zanima tko vjeruje čovjeku koji sa svojih 28 godina provaljuje....! Za provale u aute se zna! ......

AU
aurissb1
20:38 10.11.2017.

I tako to kaze Kreso Beljak zvani Pajser ,Boze baci ciglu i budi precizan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije