Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA PROTIV VJEROUČITELJA

Na sudu ispitano i četvero učenika

Krešimir Bagarić
Foto: Facebook
31.01.2018.
u 14:15

Koliko će ih još biti ispitano, za sada je nepoznanica, jer neki roditelji ne žele da im djeca svjedoče.

U sklopu istrage koja se provodi protiv Krešimira Bagarića, vjeroučitelja osumnjičenog da je na satu vjeronauka poticao na nasilje i mržnju, na zagrebačkom Županijskom sudu ispitani su i prvi učenici koji su nazočili spornom satu vjeronauka.

Predloženo je ispitivanje 13-djece, a za sada je ispitano njih četvero. Koliko će ih još biti ispitano, za sada je nepoznanica, jer neki roditelji ne žele da im djeca svjedoče. Bagarić je koncem prosinca kratko bio pritvoren, a iz Remetinca je pušten uz mjere opreza. 

Djeci se ne smije približavati na razdaljinu manju od 200 metara, a s njima ne smije komunicirati na daljinu, što znači da im ne smije slati SMS poruke ili s njima komunicirati preko društvenih veza.

U međuvremenu je dobio otkaz u OŠ Matija Gubec.

Komentara 9

KB
kbr
14:23 31.01.2018.

ne smije prić na manje od 200m!? majke ti, kao da ih je tukao, malo je to apsurdno. da je rekao to isto za Tuđmana npr onda bi mu dali kolumnu na imbexu, možda i u vl

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
15:52 31.01.2018.

Samo da ga ne streljaju po kratkom postupku, ko nekad.

BA
bakulušić
15:10 31.01.2018.

Ono što je rekao Bagarić nije ni tisućiti dio onoga što je "normalno" u Kerempuhu i što je "društvena elita", među kojima su i mnogi pravnici, gromoglasno podržali. Pa zar djeca u školi ne uče o satiri, ironiji, cinizmu, sarkazmu. Ili, smiju li djeca u Kerempuh na Frljićevu "kazališnu" predstavu? Koja je razlika između "treba strijeljati" i "ustrijeliti" ljude sa imenom i prezimenom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije