Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZNO U PROMETU

Kolona od tunela Čelinka do Jasenica, povremeno se zatvara tunel Sv. Rok

Foto: Screenshot/HAK
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.07.2022.
u 18:12

Trajekti i katamarani plove redovito, no zbog velike gustoće prometa moguća su duža čekanja u trajektnim lukama i pristaništima.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, a na A1 se prema jugu vozi u koloni u pokretu dugoj oko šest kilometara između tunela Čelinka i odmorišta Jasenice, dok se povremeno zatvara tunel Sveti Rok u smjeru juga, gdje je kolona duga oko tri kilometra, javio je HAK u 17,50 sati.

Posebice je pojačan promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Rijeka, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, Krčkom mostu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, u blizini turističkih središta na obali, u trajektnim lukama i pristaništima te na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom, Srbijom i Bosnom i Hercegovinom, povremeno u oba smjera.

Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Na A4 Goričan-Zagreb kolona pokraj naplatne postaje Goričan u smjeru Goričana duga je oko kilometar.

1/8

Na A7 Rupa-Rijeka kolona je na čvoru Matulji u smjeru Istre i Opatije duga je oko 1,5 km. Od 18. do 31. srpnja zbog radova za sav promet bit će zatvoren granični prijelaz Jasenovac-Gradina zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta u BiH od Draksenića do Donje Gradine (granica BiH i RH).

Trajekti i katamarani plove redovito, no zbog velike gustoće prometa moguća su duža čekanja u trajektnim lukama i pristaništima.

>> VIDEO Natrpao kolica sladoledom, mislio da je na akciji za 1,70 kuna, a cijena je bila u eurima

Ključne riječi

Komentara 7

KA
kažemja
12:46 16.07.2022.

I opet to nesretno Lučko i nesretne naplatne kućice.Do kada više ? Zar u Hrvatskim cestama ne postoji netko normalan i pametan i ne uvede vinjete .Kao da namjerno usporavaju promet i stvaraju gužve samo da bi se vidjelo kako turisti hrle na Jadran ili kako bi neki novinar početnik dobio zadatak da pita znojne i nervozne turiste u autima ono glupo pitanje...koliko dugo čekate u koloni i gdje idete ?

ST
Stipan
12:20 16.07.2022.

I nema ih toliko kolika je propaganda . Sigurno nije kao 2019

Avatar krcedolac
krcedolac
09:58 16.07.2022.

Vijest od lane!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije