Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČAN PROMET

FOTO Gužva na naplatnima na Lučkom i Demerju: Stvaraju se kilometarske kolone

Foto: HAK
1/2
09.07.2022.
u 20:15

Pojačan je priljev vozila i na naplatnim postajama Donja Zdenčina i Jastrebarsko, piše HAK.

Velike gužve su zabilježene na naplatnim postajama Lučko i Demerje u ulazu na Zagreb.

Foto: HAK

- Pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti. Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između naplatnih postaja Karlovac i Lučko u smjeru Zagreba povremeno se vozi usporeno u koloni u pokretu uz zastoje. Pred naplatom Lučko i Demerje u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km. Pojačan je priljev vozila i na naplatnim postajama Donja Zdenčina i Jastrebarsko - navodi Hrvatski autoklub (HAK).

Neki smatraju kako je zbog gužvi došlo i zbog policijske provjere navijača koji idu na utakmicu Dinamo-Hajduk jer je u popodnevnim satima na naplatnim postajama Lučko i Zagreb-isto bio prihvat navijača splitskog nogometnog kluba.

 

VIDEO: Torcida stiže u Lučko, policijska opsada na autocesti, sve prati i helikopter

Ključne riječi

Komentara 4

AA
Aaron
22:13 09.07.2022.

Svaki put se pitam koja svrha tih kućica. Koje zagađenje i gubljenje vremena. Vinjete uvedite. Ist stanje i u Austriji za svaki glupi tunel ekstra plaćati

KA
kažemja
21:34 09.07.2022.

Koliko još treba proći stoljeća da se te glupe i besmislene naplatne kućice ukinu??? Zar naše mudre glave nikad nisu čule za VINJETE??? Zašto maltretirati ljude bespotrebno???

DU
Deleted user
21:53 09.07.2022.

Maltretiranje ljudi.Vidio danas.Vecina putnika Turci i Bosanci idu za praznike kuci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije