Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sramota za SAD'

Kremlj osudio Bidenovu izjavu o Putinu: 'Takav govor srozava osobu koja ga koristi'

President Biden Delivers Remarks To Virtual Munich Security Conference
Foto: Anna Moneymaker/NEWSCOM
1/6
22.02.2024.
u 16:28

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Maria Zaharova je rekla da bi se Biden, kada sljedeći put upotrijebi frazu "ludi ku**in sin", trebao sjetiti da Amerikanci tu frazu dovode u vezu s njegovim vlastitim potomkom, Hunterom Bidenom

Kremlj je u četvrtak priopćio da Joe Biden svojim izjavama na račun ruskog predsjednika Vladimira Putina kojeg je nazvao "ludim ku**inim sinom" srozava SAD, dodavši da Bidenova izjava predstavlja loš pokušaj glumljena "holivudskog kauboja".

"Imamo ludog ku**inog sina Putina i druge i uvijek se moramo brinuti da bi mogao izbiti nuklearni rat, ali egzistencijalna prijetnja čovječanstvu je klima", rekao je Biden u San Franciscu gdje prikuplja donacije za svoju kampanju.

Glasnogovornik Kremlja Dimitrij Peskov je rekao da "upotreba takvog rječnika predsjednika SAD-a protiv drugog šefa države teško da će povrijediti našeg predsjednika".

VEZANI ČLANCI:

"Ali takav govor srozava osobu koja ga koristi", poručio je. Peskov nadalje sugerira da je Biden pokušao izigravati "holivudskog kauboja", ali da, iskreno govoreći, ne misli da je to moguće.

"Je li Putin ikada izgovorio jednu grubu riječ u svom obraćanju? To se nikada nije dogodilo. Takav rječnik samo srozava Ameriku", rekao je Peskov i dodao da su Bidenove riječi stvarno sramota za SAD.

No, bivši ruski predsjednik od 2008. do 2012. Dimitrij Medvedev je svojedobno rekao da egzistencijalna prijetnja svijetu dolazi od "beskorisnih starkelja poput Bidena". Također je rekao da je Biden "senilan" i "spreman započeti rat s Rusijom". Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Maria Zaharova je rekla da bi se Biden, kada sljedeći put upotrijebi frazu "ludi ku**in sin", trebao sjetiti da Amerikanci tu frazu dovode u vezu s njegovim vlastitim potomkom, Hunterom Bidenom.

GALERIJA FOTO/VIDEO Papu je nazivao 'imbecilom' i vrijeđao, a sada ga s osmjehom zagrlio

President Biden Delivers Remarks To Virtual Munich Security Conference
1/14
Ključne riječi

Komentara 6

DI
dino85
19:29 22.02.2024.

Ako je to uistinu rekao, onda je Ipak Putin ispao džentlmen, bez obzira na sve to ovaj nikad za njega nebi rekao možda bi rekao Američki kauboj ili tako mešto ali ovo sigurno ne. Polako ali sigurno svjetska politika klizii u sunovrat, iz kojeg nema nazad

SS
sokac sa drave
16:46 22.02.2024.

Tesko je to podnijeti on si je zamislio da ce ukrajina postati njihova sa najplodnijom zitnicom na svijetu.Kad ono Putin neda pa neda.Kako su ono lagano pravili pustinjske oluje udarili po sirotom arapskom svijetu.Sada imaju za promjenu pomoci ukrajini sa svojom vojskom.Kad ono oni nece pa nece stampaju dolare bez pokrica ali pomoc u ljudstvu ukrajini nedaju a to je jedino sto ukrajini treba.

Avatar Behemot
Behemot
23:57 22.02.2024.

To je česta poštapalica u američkim filmovima i koristi se za opake likove. "You Did It. The Crazy Son of a Bitch, You Did It" is a memorable quote uttered by the character Dr. Ian Malcolm in the 1993 science fiction adventure film Jurassic Park.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije