Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGROZILI ŽIVOTE

Otkriven motiv zbog kojeg je COVID odjel ostao bez struje

Rijeka: Obilazak novoopremljenih smještajnih kapaciteta za COVID bolesnike
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
08.12.2020.
u 11:43

Kvar je brzo otklonjen, a počinitelje je uskoro uhitila interventna policija

Krađa električnih kablova radi daljnje preprodaje najvjerojatniji je motiv koji stoji iza ugrožavanja života pacijenata oboljelih od COVID-19 u riječkoj bolnici. Proizlazi to barem iz policijskog priopćenja u kojem je navedeno da su zbog događaja koji je uzbunio javnost osumnjičene i uhićene dvije osobe. Riječ je, kako je priopćila policija, o 34-godišnjem državljaninu Hrvatske i 29-godišnjem državljaninu Kosova, koji se osim za tešku krađu sumnjiče i općeopasnu radnju kojom su ugrozili živote pacijenata oboljelih od COVID-19.

Kako je priopćila policija, taj se dvojac sumnjiči da je 7. prosinca oko 3 sata u Krešimirovoj ulici u krugu KBC-a Rijeka otuđio električni naponski kabel, čime se istodobno onemogućilo nesmetano napajanje električnom energijom uređaja postavljenih u COVID centru zbog čega su, kako kažu u policiji, životno bili ugroženi pacijenti koji se liječe od COVID-19.

Srećom, kvar je brzo otklonjen, a počinitelje je uskoro uhitila interventna policija. Privedeni su na ispitivanje, a vjerojatno im slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci. 

VIDEO Margaret (90) prva je osoba koja se cijepila protiv koronavirusa: "Ovo je najbolji dar za rođendan!"

Ključne riječi

Komentara 13

MI
Mislav28
12:40 08.12.2020.

Manjine su naše blago.

RI
ribar110
12:33 08.12.2020.

Multikulturalnost na djelu.

DU
Deleted user
12:46 08.12.2020.

Multi - kulti , Fiume

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije