Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija o hrvatskome zdravstvenom sustavu

Kosor: Naše je zdravstvo jedno od najstabilnijih u Europi

kosor
Marko Čuljat
28.10.2009.
u 12:48

Naš zdravstveni sustav prepoznaje čovjeka i onog kojemu treba pomoć, pravedan je i jednakost je temelj zdravstvene reforme - istaknula je Kosor otvarajući skup.

PLITVIČKA JEZERA - U plitvičkom hotelu Jezero danas je započela dvodnevna međunarodna konferencija o iskustvima u provođenju zdravstvene reforme u Hrvatskoj. Skup je pozdravila predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor koju su ispred plitvičkog hotela dočekali lokalni čelnici HDZ-a. Nakon njezina izlaska iz automobila prolomio se buran pljesak i usklici.

- Naše je zdravstvo jedno od najstabilnijih u Europi. Unatoč ratnim zbivanjima i izbjeglicama za Domovinskog rata nije bilo nijedne epidemije jer je zdravstvo funkcioniralo gotovo savršeno.

Naš zdravstveni sustav prepoznaje čovjeka i onog kojemu treba pomoć, pravedan je i jednakost je temelj zdravstvene reforme - istaknula je Kosor otvarajući skup.
Na konferenciji je oko 300 sudionika iz Hrvatske i desetak susjednih zemalja.

Ključne riječi

Komentara 23

RO
romictea
13:33 28.10.2009.

A da se suzana nije malo zajebunila, mogla bi se za jezik ugristi prije nego li izjavi laz.

MO
momak23
13:35 28.10.2009.

izaslanik američki koji je nedavno boravio u hrvatskoj također je pohvalio napredak u našem zdravstvu i dao podršku milinoviću u daljnjem upravljanju zdravstvom..

DU
Deleted user
19:50 28.10.2009.

ne bih se bas slozio Jaco,kako bilo,gore nego sto je bilo dok je onaj sveneznalica Her-banda bio u sedlu nemoze ne biti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije