Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUSTILA ANGELINU

Kosor: Na Brijune nisam išla jer sam spašavala radna mjesta

kosor (1)
Foto: Vlada.hr
1/7
20.08.2011.
u 12:39

Mi u Vladi držimo da ako je netko član HDZ-a to ne znači da ne može biti i veleposlanik, kaže Kosor.

Sinoćnjem susretu s Angelinom Jolie na Brijunima i kazališnoj predstavi Kralja Leara trebala je prisustvovati i Jadranka Kosor, no premijerka ipak nije stigla na otok pa se tako nije susrela ni s predsjednikom Ivom Josipovićem.

- Točno je da sam dobila sam poziv organizatora, ali nisam mogla otići na Brijune jer sam prijepodne bila u Metkoviću, a poslijepodne rješavala pitanje Spačve i Česme. Uspješeno je riješen taj problem, u suradnji s Hrvatskim šumama. Radna mjesta neće biti upitna - izjavila je premijerka u Garešnici.

Kosor je opet odgovarala i na pitanja oko sukoba s Josipovićem u vezi izbora veleposlanika. Ponovila je da traži što hitniji sastanak s predsjednikom, a drži da ne bi smio biti problem to što je netko od kandidata za veleposlanika ujedno i član HDZ-a.

- Smatram da je loše što su neka imena izašla u javnost. Mi u Vladi držimo da ako je netko član HDZ-a to ne znači da ne može biti i veleposlanik. Ne trebaju članovi HDZ-a biti diskriminirani - poručila je Kosor.

Inače premijerka je u Garešnici boravila zbog svečanosti otvaranja novouređenog hotela Garić dajući time potporu njegovom vlasniku Stjepanu Pavlaku, inače poznatom poljoprivredniku toga kraja. U obnovu hotela ugledni ratar uložio je oko 15 milijuna kuna i time otvorio 20-novih radnih mjesta što je za malu i siromašnu Garešnicu od velikog značaja.

Josipović: Za sada nemam informaciju o sastanku s premijerkom
Na drugoj kraju Hrvatske, u Puli, predsjednik Josipović odgovarao je na isto pitanje o veleposlanicima i sukobu Banski dvori - Pantovčak.

- Ja sam za svaki razgovor normalno je da premijerka i predsjednik razgovaraju, ali zakon je jasan i procedura se mora poštovati. Za sada nemam informaciju o sastanku, kada dobijem poziv, rado ću o tome razmisliti - kazao je Josipović.


Premijerka je potvrdila već objavljenu informaciju da se Pelješki most definitivno nastavlja graditi.
- U petak smo zaključili financijsku konstrukciju. Sredstva su pronađena u Hrvatskim cestama, ali je i produljen rok izgradnju na 2017. godinu - objavila je premijerka.

Komentara 440

UH
Uvijek Hrvatska
15:42 20.08.2011.

20.08.2011. u 15:14h Uvijek Hrvatska je napisao/la: 20.08.2011. u 15:08h stric7 je napisao/la: ____________________________________________________ 20.08.2011. u 15:07h 42kamocemo je napisao/la: _______________________________________________________ :))))))))))))))))) ______________________________________________________________ ADMINE.... ovo nije moj potpuni post jer fali ono što je stric7 napisao, a čenu sam se se ustvari nasmijao. Zahtjevam da moj post od 15:14h ukloniš, i da se ne igraš i izvrćeš naše postove. Ovo nije jedini primjer, a sve ih snimam kao dokaze protiv tebe.

DU
Deleted user
17:41 20.08.2011.

Mogu mislit kako joj je tesko palo sto nije bila pozvana jer svi dobro znamo kako se svud voli trpat.

Avatar wjekon
wjekon
13:27 20.08.2011.

Jadno princezo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije