Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvraća udarac
Povratak na članak

Kosor: Još će ispasti i da sam Sanaderu bila premijerka u sjeni

Nije željela odgovarati na upit je li bila vatrogasac između Ivana Šukera i Damira Polančeca, kako je ustvrdio bivši premijer svjedočeći pred saborskim istražnim povjerenstvom za Inu.

Komentari 119

VE
veki
14:50 14.10.2010.

Čuj teta jaco,ne znam tko te je birao ali ja sigurno nisam.Uživaj još malo dok ti ne vidimo plamen iz guzice.

VL
OB
-obrisani-
12:58 14.10.2010.

@@@@ Kosor: Još će ispasti i da sam Sanaderu bila premijerka u sjeni Mene samo zanima dali je istina da je ona potpisala aneks ugovora u TLM-u. Tko zna....?

VL
LA
lacković
18:53 14.10.2010.

nisi, samo si mu virila iz dupeta.

VL
LA
lacković
18:54 14.10.2010.

P.S. i gledala ga kao božanstvo kao ovdje na slici. ko zna, možda te i trošio

VL
DU
Deleted user
07:53 14.10.2010.

Teritorij(alno more) je ipak adio, doduše s odgođenim plaćanjem, a i rasklani HDZ će u ropotarnicu jer će ga birači otkantati... I to bi bio epilog kratkog vladanja bjeloglave race! Ona je neki dan u vrtiću imala zvjezdanu predstavu jer je mogla djeci uvjerljivo govoriti - evo, djeco sve sam u životu postigla puzanjem i plakanjem i to znamo i vi i ja, zar ne?

VL
LO
lojtra
07:54 14.10.2010.

Gospođo Kosor, vaše prepucavanje s Sanaderom i kopanje jama nam je zanimljivo i zabavno. No željeli bismo da povedete već jednom PRAVU borbu protiv korupcije kako bi domovina dobila daha pred dugotrajni i mukotrpni oporavak od vaše \"vlasti\". Ako to ne učinite vi morat će netko drugi a to će za vas biti još bolnije i teže. Dakle, po gasu!

VL
Avatar tkozna
tkozna
08:01 14.10.2010.

Naša jama je duboka 40 milijardi dolara. Ima li dublje!

VL
DO
doktorica
08:04 14.10.2010.

Sanader je odgovoran jer koliko znamo on je bio Premijer i ne može sada prebacivati na druge odgovornost.

VL
VI
Vito
08:07 14.10.2010.

Kosor: Još će ispasti i da sam Sanaderu bila premijerka u sjeni Niste, niste, bili ste mu s desne strane. Pitajte muslimane čemu im služi desna ruka. Skoro nikad u sijeni, možda u sjenu. Možda kad je sunce tako sjalo,o, a on se pomaknuo prebrzo pa niste primijetili. Na slikama objavljenim po novinama i video zapisima rijetko su se vidjele njegove ruke, ali kad je stajao pored vas, on je šutio, a vi ste govorili. Pozornim gledanjem možda se primjeti kako lagano pomiče usnama, kao dobro izvježba trbuhozborac.

VL
SM
stari_mudrac
08:16 14.10.2010.

dobro je koka, promijeni brošeka i idemo dalje.

VL
OT
otilo
08:19 14.10.2010.

Tko nije kriv neka dokaže suprotno .

VL
PI
pinokio68
08:25 14.10.2010.

Joco,kad se pravis postena,sto nisi sazvala konferenciju za novinare prije 3-4 godine,i onda onako iznenada puknes pred cijelom hrvatskom javnoscu,,ovi vas pljackaju i unistavaju,,.Vec sada kad su ti ruke do laktova uprljane raznim malverzacijama ti pokusavas jedino da spasis sebe,pa pucas po svima.Mesic je u najgore vrijeme napustio hdz,kad je vidio pogresnost politike prema bosni,i tu mu se mora odati priznanje,a ti joco si zalutala u politiku,smijuljila si se godinama pored senadera,ljubila ga na izborima za vodju hdz,bila mu na raspolaganju svakog sekunda u svakom pogledu i zelis sada da kazes on nevalja a ja sam dobrica.Ti i tvoja ekipa oko tebe,pljuc,bjak.

VL
SV
SvetaKravaLinić
08:27 14.10.2010.

ne mogu se oteti dojmu da se sve ove „istrage“ se podižu ne sa ciljem da se vidi da li je bilo protuzakonitosti već samo da bi se makla mažnja sa SDPove borbe protiv korupcije, koja zapravo dalje praznih političkih fraza ne postoji. Ali to im se odbilo od glavu i to dobro, jer se nakon ovog ispitivanja Sanadera o Ini može sa 100%om sigurnošću tvrditi da je jedini državni dio INE koji je prodan Molu zapravo prodan pod blagoslovom koalicije na čelu sa SD-om. Dakle, SDPova škola demagogije i laži u izvedbi Marasa je na svu sreću zakazala i doznala se istina. Tako da puno veću kako kaznenu tako i političku odgovornost snose tadašni potpredsjednik vlade Slavko Linić i ministar gospodarstva Ljubo Jurčić. Mislite li da će za ovo dotični odgovarati? čisto sumnjam, svete su oni krave.

VL
DU
Deleted user
09:12 14.10.2010.

Naravno da je Kosor sve znala. Ona je bila desna ruka Sanaderova i gdje god je on isao isla je i ona. Vjerojatno je o malo toga odlucivala sama ali je uvijek dizala ruku kad je trebalo. Sanader je rekao da je otisao jer nije htio popustiti Slovencima zbog granice. Znaci li to da je Kosor popustila i dala dio nase zemlje Slovencima za clanstvo u EU?

VL
VU
vucko
09:12 14.10.2010.

kontrazla- Mora da si i tvoj odgoj dobio u nekoj stali,barem tako ispada prema tvojem komentaru. Ima ljudi koji se u zivotu sretnu i steknu neko povjerenje pa neki se i zaljube i vjencaju / ozene , dok jednog dana ne dodju do saznanja da ih partner ili partnerica vara ili podkrada. Pa tko je tu onda kriv ? Dobro se zna tko je pobjegao od odgovornosti kad je zagustilo i kad se krediti ne mogu vracati a on ima lovu na svojem kontu !

VL
OB
-obrisani-
08:42 14.10.2010.

Gdje se moze kupiti ona monografija o Sanaderu??? Bilo bi ju zanimljivo prolistati. Nadam se da obiluje slikama.

VL
KA
kaktusi2
08:45 14.10.2010.

Mogli bi iskoristiti ovu jamu i kapsulu u Čileu da se riješimo nekih u državi.

VL
DU
Deleted user
08:49 14.10.2010.

Ilustracije radi, odnosno kakva je državnica Kosor evo nove situacije koja svjedoči o njenim dosezima. RH je izuzetno zahtjevno zatvoriti poglavlje 23 o pravosuđu, a koje je uvedeno nakon gorkog iskustva s Rumunjskom i Bugarskom koje su obmanule EU o svom pravosudnom \"maču\" pa je sada RH ta koja mora \"popiti\" gorki lijek, po prvi put, zvan novouvedeno poglavlje 23. I što je učinila Kosor? Neki dan dala izjavu da Hrvatima duguje pravnu državu, a što via facti govori EU da RH nije zrela za zatvoriti poglavlje 23 jer eto i premijerka te države priča uokolo da RH sada, dakle u momentu kad bi trebala biti na ulaznim vratima EU, nije pravna država i da imaju oho-ho razloga dodatno nas maltretirati s poglavljem 23 i njegovim zatvaranjem. Posljedično, time Kosor prolongira zatvaranje poglavlja i time si izmiče jedan jedini pozitivni razvoj zbivanja koji bi mogao biti vjetar u jedra HDZ-u odnosno da su zatvorili pregovarački proces s EU (ako će ih to uopće spasiti pred licem birača!?). Eto, to vam je državnica Kosor... Baš kao što je književnica i Nives °C! Isti je to rang...

VL
Avatar puky
puky
08:51 14.10.2010.

... Banska Djeva još jednom nam je pokazala kako rade mudri i iskusni političari a crveni ološ i njihov maloumni sekretar Lepi Cane kako rade bezveznjaci, skorojevići i oni koji su željni vlasti po svaku cijenu a zapravo uopće nene znaju šzo bi sa tom vlašću ... ... pustila je Banska Djeva da se smiri histerija oko \"svi su sve znali\", znajući da nahuškanim bualetinama i stoki sitnog zuba ne vrijedi ništa govoriti ni inače a kamoli kad ima curi pjena iz njuška a bijeli očnjaci strše ... i sad kad je crveni ološ shvatio ja da je na kretensku kartu stavio ulog a to su dva opće prihvaćeno negativna i kompromitirana lika a izmeta iz redova njihovih \"smrtnih neprijatelja\" , Jaca Cesarica smireno i argumentirano ukazuje kako stvari stoje a što je svatko normalan od početka vidio i znao ... ... kaže klavir štimer nešto u stilu kako se birače ne smije lagati i ako to činiš bit ćeš politički kažnjen ... a kako će birači \"nagraditi\" smeće i to crveno koje je i vragu dušu prodalo samo da bude kako oni žele ... ? ... strava ...

VL
OB
-obrisani-
10:45 14.10.2010.

jankoprekobrda...bolje pogledaj gdje su ti ovce janko...

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.