Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanaderova presica nije bila iznenađenje za Kosor
Povratak na članak

Kosor i Šeks znali da je Sanader sazvao sastanak?

Dogovorili smo se da se kao pravi legalisti o tome ujutro obvezno čujemo s Vladimirom Šeksom i Jadrankom Kosor ne bismo li doznali jesu li i oni upoznati sa sastankom, kaže predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josip Đakić.

Komentari 73

DU
Deleted user
17:49 05.01.2010.

Treba jasno razlikovati povod i uzrok! Konferencija za medije je bila samo povod, a uzroci su dublji i bilo je evidentno već tijekom polaganja vijenaca na grob Tuđmana da vlada golema napetost na relaciji Kosor, Milinović i Šeks s jedne strane i Sanader s druge strane. Prevedeno na \"seljački\" - oni njega, kao počasnog predsjednika stranke, nisu mogli \"smisliti\" odnosno diplomatski rečeno nisu se baš veselili njegovoj nazočnosti. To je pak dokaz da je ta funkcija počasnog predsjednika stranke bila izmišljena za Sanadera kako bi ga se poslalo na groblje slonova, a on to evidentno nije tako zamišljao. Pa je došlo do over reakcije Sanadera i jasno da je Šeks imao svoje do yebnike kao i uvijek. On je dželat HDZ-a iliti krvnik (Šeks bi napisao i jedno i drugo ovisno da li šalje molbu advokatskoj komori Srbije ili odvjetničkoj udruzi Hrvatske). Na kraju su ga i formalno-statutarno otpilili i neljudski otjerali kao šugavog psa! A donio je 2x zaredom parl. pobjedu HDZ-u i ostavio im vlast na pladnju!

VL
OB
-obrisani-
17:58 05.01.2010.

Micro..a šta si mislio da drug Sova ne bu znal za sastanak? Samo je bilo pitanje na koju stranu će se okrenuti. Jer kirva strana u ovom slučaju bi mogla biti kobna, ne samo politički, ak me kužiš?

VL
OB
-obrisani-
17:59 05.01.2010.

90% stvari a koje se u zadnje vrijeme desavaju u Hrvatskoj dolaze iz Udbaske kuhinje Predsjednika i podsjecaju na politicke a ne opravdane sudske postupke: ko je za deset godina mandata Mesica osudjen niko. Ovo je samo Mesiceva igra da zadrzi kontrolu nad Hrvatskom, a njega briga boli i za Hrvatskom i Hrvatima.

VL
MB
mr_brown
18:04 05.01.2010.

hdzovci lažu? nemoguće! :-)

VL
PI
Pippo9
18:05 05.01.2010.

Oni su to saznali od članova stranke koji su bili pozvani na konferenciju al im se sam sanader nije najavio

VL
BT
bili-tartuf
18:05 05.01.2010.

ajde, bre- braun..tamo na tvoje klinaste-stranice..priko drine u ...

VL
MM
Mladen Miletić
22:51 05.01.2010.

Čuvajmo Kosor ma to je jedini spas za Hrvate za sve nas, a Sanader dotučen kao pas... Hrvati i demokracija... Premijer je mrtav živjela premijerka Haračica !

VL
OB
-obrisani-
23:17 05.01.2010.

Dakle, namistili su mu trapulu. Htio je da Predsjedništvo HDZ-a podrži javno Bandića čime bi prevladao u stranci, i uvjerili su ga da će u tome uspjeti jer je Hebrang ispušio. Tako su ga doveli na tanak led. Ostatak priče je poznat......

VL
RA
rakun235
23:19 05.01.2010.

talibani pa vi ste htjeli zapalit nemsko ambasado,banana republik

VL
BT
bili-tartuf
23:43 05.01.2010.

Splicó ..pogledaj, \"josipovic.net/biografija/\"...pa cés´viditi koliko vas ima za Bre-josipovicá..., a komentirati mozes´jedino ako pocnes´sa Breee..., inacé te izbrisú...\"demokracija\"...-:))

VL
DU
Deleted user
23:55 05.01.2010.

Kad malo razmislim o svemu ovome sto se dogadjalo zadnjih 48 sati,nemogu se oteti utisku da se nesto ne poklapa. Nije li mozda napravljen neki deal Sanadera i HDZ? Svi znamo da se Sanader nalazi u vrlo nezgodnoj situaciji,za neke malverzacije i nepravilnosti znamo,pitam se samo,a koliko toga ne znamo? Koliko toga bi isplivalo na povrsinu da se njemu procesuira? Omca oko vrata mu se steze,zulja to zulja. Sa druge strane,HDZ i kao stranka i kao vladajuca stranka ispala je iz aviona i padajuci pipa gdje je padobran…..da nije Sanader padobran? Politika je prljava,sklapanje dealova nije nista posebno za nas,to je ustaljena svakodnevnica svih politicara.Jedan od mogucih scenario bi mogao biti; Sanaderu napravi konsternaciju,razbjesni hrvatske gradjane,mi cemo te MORATI izbaciti iz stranke,oduzeti beneficije(kao da on nema neki drugi BMW u garazi) itd,itd. Za uzvrat,kociti cemo,ako je moguce zaustaviti istrage protiv tebe i tvojih pajdasa.Tom strategijom zabija HDZ pobjednicki gol,vraca se ugled,raste popularnost kod obicnog covjeka..vuk sit,ovce na broju.. Po jednom drugom scenariju,Sanader se je pokusao ovim zemljotresom vratiti na politicku scenu solitair. To je po njegovoj logiki moralo ici ovako: svojim povratkom inicirati prijevremen izbore za Markov trg,u medjuvremeni izglodati Jadranku do kosti,diskreditirati ju i time implicitno onemuciti funkcioniranje i u vladi i u stranci,sakupiti lesinare hardlinere u cvrsti blok…i eto ga opet na konju.Nazalost,u tom slucaju skocio je u more i utopio se vlastitom pogreskom jer je izabrao probuseni gumeni pojas za spasavanje Jedna jedina svjetla tocka u citavoj toj prici,da li ovo sto pisem stima ili ne,je Jadranka Kosor,pa vi recite sta hocete.Jer treba imati i snage i pameti i razuma pa rezirati ovakav film. Zalosno je,pise jedan komentator ovdje,ona je Srpkinja,iza nje propali brakovi itd,itd…da li su to kriteriji? Bijedna argumentacija . Nepopularne odluke koje je donosila su posljedica katastrofalnog stanja ekonomije,amaterskog financijskog kadra u vladi i prazne drzavne kase(a tko ju je ispraznio,to znamo). Ona je naslijedila izgorene temelje kuce,pa gradi bez materijala.. Jednu jedinu stvar joj mozemo predbaciti,to sam joj i ja predbacio,a to je dogovor sa Slovenijom.Tvrdim da u datim okolnostima(drzava u kolapsu,umjesto iskusnog lisca na poziciji MVP opterecena je sa trecerazrednim cinovnikom,pritisak iz EU itd,itd) NIJE mogla izvuci vise nego sto je izvukla,moglo je biti i gore.Dakle povlacim to,sorry Jadranka. Kako bilo da bilo,njoj veliki,veliki plus,tvrdim da momentalno nemamo nista bolje,moju potporu ima. I jos da dodam,trebalo bi nam svima biti jasno,bio to deal ili ne ona od jucer ima smrtne neprijatelje,lesinare koji samo cekaju da je se rijese,a onda jovo nanovo..zelimo li opet pod Sanaderovu cizmu? ne dozvolimo da se to dogodi….

VL
OB
-obrisani-
07:47 06.01.2010.

Kosor je naš čovek koji zna kako sa Ilirima hrvatima i shqiptarima. I ta usluga je besplatna na VL.

VL
OB
-obrisani-
07:47 06.01.2010.

Luka Bebić i Dr. Ivo Sanader su političari svijetske kvalitete i sjaja i Hrvatska zaslužuju da jih ima. Oni su kao HR nogometna reprezentacija odlični i sjajni ali njih niko u EU neče a nogometaši ne uspiju doči do World cupa..Dakle sve je super i fantastično dok je pola Piranskoga zaljeva hrvatsko more i tako če i ostati dok arbitražni sud ne donese presudu. Uživajte sa Lukom i Ivom u svome sjaju..

VL
OB
-obrisani-
08:30 06.01.2010.

Svaki kvalitetni predsjednik stranke zna što se događa u njegovim redovima pa tako i u ovom slučaju, samo čisto sumnjam da je itko znao za temu sastanka.

VL
AB
abendblatt
09:59 06.01.2010.

Kakav naslov, i kaj ako su znali , kaj to mjenja na konacnom ishodu.

VL
OB
-obrisani-
10:26 06.01.2010.

Dali je pred ogledalom istrenirao ovaj li Benita Musolinija? A i Berlusconi je rekao: on je ovdje studirao, on je jedan od naših.

VL
MA
maxresist
11:20 06.01.2010.

Premijerka je nakon svih ovih antikorupcijskih akcija a pogotovo nakon izbacivanja iz stranke bivšeg premijera i počasnog predsjednika apsolutno već ušla u modernu političku povijest te je zaslužila državno odikovanje

VL
EB
El-Bojko
14:35 06.01.2010.

he, he, he... a kad sam je pisao da je Sanader obično neposobno g.vno, pokvareno i bahato, koje ima jedinu značajku a to je da je vješt manipulator... i gle sad, nakon tolko vremena je bio u pravu, i sami HDZoci koji me proglašavali SDPovcem, srbinom, janezom, komunjarom, udbašem... sad pišu što i ja... vidi ti kako sam pametan. Ha, ha, ha... i sad idemo dalje. Drugarica Jaca, koja je janezima poklonila more, ubila naše gospodarsvo recesiskim mjerama kao harač, još bude, od pobčnika postala vitez, ili vitezica, ne znam koje je pravilno... ona koja je stvarala lažne branitelje, jer je njen potpis na iskaznicama (napad je samo na p.čke pokvarene koje se prodaju za branitelje i invalide) pa slijepo slijedila Ivu dok je krao i vodio nas u 3pm... sad ta ženka bude Batman i kreče i rat protiv kriminala... a kako je narod glup, očito na lekciji Ive nije ništa naučio, od tog velikana, vrlog vođe i viteza, na kraju ispala prava slika, puna vreča pokvrenih g.vana... Nadajmo se da sad političare malo drugačije gledju ljudi, no kad Hloverka na državni tv poziva samo HDZove plačenike kao komentatore... pa na kraju ipadne da su se HDZovi glasovi dijelili, ne nisu se dijelili, jer tko je htio HDZ glasao je za Hembranga, a to znači da tek 12% danas ima HDZ. No sad, eto nakon neupsjelog puča, odmah mediji su počeli lizat š.pak Jaci i stvara se neovi vrli vođa, i svi grijesi i ločpovluk prošlosti opran je u tren oka... Ludilo. A da je za to kriv i SDP, jest, Milanović se skija... zamisli ti, puč u HDZ, tj. vladi njemu je unutarnja stvar te partije?!? nevjerovatno, SDP je izgubio dobivene izbore, prije par dana opet su imali dobivene sljedeće izbore, a ako ovako nastave, mislim da budete popušili i sljedeće.. bolje bi bilo da Riječka struja, bez Liniča naravno preuzme SDP i pokrene promjene ali i konačno da se i čuje nešto pametno, i da ti ljudi imaju pokriča, a Rijeka ima itekakvih pokriča. HNS, isto tako na riječkom i istarskom području ima itekakvih kvalitetnih ljudi, koji su bili još u onoj prvoj nacionalnoj vladi, ali uz pročetnički orijentiranu Pusičku, mafijaša Čačića i kr.tena kao Radoš, ta prartija nije centar, več skuplja glasove rvata krajnje ljevice, srba i onih koji mrze svoju naciju... a tako se tu i vrte oko 5%... budučnost u političkom smislu bude zanimljiva, hoče li Jaca, sad kad javnost je iza nje, kao i iza Račana 2000 godine, hoče li počet s čišćenjem svoji redova i svojih bivših kompanjona, jer ona jako dobro zna tko i gdje i kolko krade, kao Kalmeta i ovdje Đakić... hoče li krenut u to čišćenje ili če mazat nam oči... vidjet čemo....

VL
OB
-obrisani-
14:48 06.01.2010.

Pa kad su Milosevica isporucili zasto ne bi i Mladica?Mladic i zasluzuje da se isporuci,ali mislim da Srbiji vise odgovara da trguje sa njim.Nije jos zadovoljna sta je dobila od EU.Tako i treba,osim za Mladica naravno!

VL
DE
deželan
17:33 06.01.2010.

re: 06.01.2010. u 17:11h elefran Tvoja trditrev pije vodo, si lahko mislimo kolik je bil honorar glavnega igralca. lp

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.