Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURAN DAN U HRVATSKOM SABORU ZBOG ARBITRAŽNOG SPORAZUMA SA SLOVENIJOM
Povratak na članak

Kosor: Hrvatska se ne odriče svog teritorija

Hrvatska se ne odriče svoga teritorija jer se sporazumom ne dogovara granični spor, rekla je Kosor dodavši kako će se sve dogovoriti u skladu s međunarodnim pravom i pred međunarodnim sudskim tijelom.

Komentari 536

LA
lavandausrcu
10:39 02.11.2009.

Gargamel, ako ti fali rata i sranja, izvoli do Afganistana ili čak i bliže-Palestina. Očito ti je mir mrzak, a sve ostalo diže adrenalin! Pa jasno... i Puffyiji su te svaki put zahebali jer si bio zločest i glup....

VL
OB
-obrisani-
10:02 03.11.2009.

Kamocemo, komunisto moj, nemoj ti tu sada prolijevati krokodilje suze za Gotovinom ....

VL
OB
-obrisani-
19:07 02.11.2009.

kucke izdajnicke.

VL
RA
rakun235
21:22 02.11.2009.

kamocemo,da ti kazem nista od ovoga,drmala se gora rodila se mis ili nesto slicno,mi samo cekamo da ovima pijandurama Svedski ode onaj presidente de EU,DOLAZE NOVI,bilo ko, ova pijandura ima kod vas neko kucu pa misli da moze svasta da radi a usao sa nama u EU,oni su neka nacija RUSIJE,

VL
OB
-obrisani-
21:22 02.11.2009.

02.11.2009. u 21:14h pinko je napisao/la: samo naprijed na ovaj nacin za 20 godina cemo se okupljati(Hrvati) jos jedino na Facebooku jer ce nam Hrvatska biti skroz raskomadana i podijeljena,rasprodana Pa HR nikada ni nije bila cijela. Uvijek kada idemem na odmor za Crnu Goru moram proči kroz BIH, dakle Neum. HR je cjelovita država samo za one koji imaju helikopter ili brod inače živite u dva dijela.

VL
GA
gargamel
10:34 02.11.2009.

lavanda stupid fuck!

VL
PN
premda_nije
10:47 02.11.2009.

Jadranka uopće ne laže kada kaže da odlučuju o budućnosti naše djece! Njezin je problem što ne hvaća ili još gore svjesno i smišljeno čini veliku podvalu hrvatskom suverenitetu! U tom smislu moždas se budućnost naše djece opet bude nalazila u uniji s nekom drugom državom, a ne u samostalnoj i suverenoj nam Hrvatskoj! Kakve god Kosor argumente iznosila, arbitraža će biti politička, a ne pravna i visoka međunarodna politika će određivati kakva će biti odluka. Svjesni smo da velike sile kroje sudbinu na ovim područjima već preko 100 godina, one su preko Slovenije i zakuhale ovu stvar do apsurda i dovele našu korumpiranu vlast u veleizdajničku poziciju da mora prepustiti da o o našem državnom teritoriju odlučuju drugi!!! Odakle Kosor uopće vjera da će odluka biti u hrvatsku korist, kad ima milijun primjera kako ta ista \"sila iz Europe\", Hrvatskoj nameće milijun i jedan problem u procesu pristupa EU, sudi našim generalima, zabranjuje nam ZERP, a najrađe nas ne bi htjela ni vidjeti na zemljopisnoj mapi! Jadranka, Jadranka zar se u njihovu pravdu pouzdaješ?! Pa što ako zbog odluke te političke arbitraže Talijani uskoro postave upitnost i reviziju Osimskih sporazima?! Čim smo popustili da i o \"milimetru\" naše granice odlučuje netko drugi, kako ćemo braniti poziciju da sad dalje odlučujemeo opet sami?! Što kad dođu novi pritisci, pa Talijani kažu ako hoćete u EU, idemo vidjeti što je s Istrom ili Zadrom?! Hoće li neki drugi predsjednik hrvatske vlade ili države onda opet vjerovati u nepristranost nekih međunarodnih arbitražnih komisija?! Recimo za Istru - po tri člana talijanskih Esula, tri iz Hrvatske i jedan \"nepristrani\" iz EU?! Hoće li i tada pravda biti na našoj strani?! Hoćemo li sada već više svi shvatiti da je upravo u tijeku ili posvemašnji politički dilentantizam vlade Jadranke Kosor ili strašna veleizdaja vlade i predsjednika!

VL
MM
Mladen Miletić
10:47 02.11.2009.

Kosor: Odlučujemo o budućnosti Hrvatske, o budućnosti naše djece, sve smo vama i djeci pokrali legalno- ispretvorbarili, ratom nas doveli u slobodnu pljaćku, vlastitoga naroda te ga oharačili večinu do kostiju. Generale pozatvarali i rstjerali sada još nam plješčite kadada poklonimo i komada Hrvatske . Jel naša zdrava prezdrava pamet ne dozvoljava nešto korisno i pametno da odradimo za ovaj narod osim u svoju krist..

VL
OB
-obrisani-
10:48 02.11.2009.

HDZ-u je stalo da uvede Hrvatsku u EU ,ne pitajuci za cijenu svega.Ja vam garantiram ni poslije ove stetne odluke nece se nista BITNO promjeniti.Poslije hapsenja Gotovine pisao sam na ovim stranicama da nema nista od ulaska u EU i da Hrvatska mora cekati Srbiju a jedina nagrada za sva skidanje gaca bit ce redni broj.Hrvatska 28 clanica ,Srbija 29 i sto bi rekao Almo Catlak :\'\'i to je to\'\'HDZ-e se uzda da ce SDP biti protiv [barem po stavovima Milanovica] i tako saprati IZDAJNICKI obraz HDZ-u.Opet vam tvrdim da ce SDP podrzati Jacin prijedlog,a ovo sto sad govore samo navlace HDZ-e u Septicku jamu koja se i ovako prelila i to ce biti kraj HDZ-a.Od kada to da se poklapaju stavovi Mesica i HDZ-a koji na sve nacine zeli unistiti Tudjmanovu tvorevinu.Nisam bio Tudjmanovac ali bi sada glasao za Miroslava ako ima i stotu kap oceve krvi.

VL
OB
-obrisani-
10:53 02.11.2009.

ADEZENJARE U SABORU PROTIV SANADERA! Prije tri mjeseca svi su bili protiv istog ovakvog sporazuma! I sad neka mi netko kaže da misle na Hrvatsku a ne na svoje guzice!? Ma Hrvatska im je zadnja rupa, zadnjija i od oned one njihove na kojoj sjede. FUJ. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Danas padaju maske. Ovo je razdjelnica i među Hrvatima. Od danas se djelimo na one koji su bili za ovu sramotu i VELEIZDAJU i one koji su bili za Hrvatsku. Ovo če imati teške posljedice po naciju.

VL
OB
-obrisani-
10:57 02.11.2009.

Pa Kosor nije za drugo,već za reklamiranje Burde i ostalih modnih časopisa.\"Neizvjesna budućnost RH?? Pa nas nakon ovog čeka još pun podmetnutih nogu ispod stola.Prestrašnoooo !!

VL
OB
-obrisani-
11:12 02.11.2009.

@pozitiva Šta si ti HIV pozitiva, hebem li te u čvalje?

VL
MO
mohikanac
11:30 02.11.2009.

Daj Vladajući nemoj te muljat ovaj narod, pa rat smo vodili radi zemlje a Vi bi dali taj komad zemelje samo tako. I ne spominjite našu djecu jer ste njih već ionako zadužili da su oni mali robovi Europe!

VL
OB
-obrisani-
11:31 02.11.2009.

. .jesmo ponosni...ali cemo biti gladni...je´l to to ??? .

VL
MO
momak23
11:44 02.11.2009.

nema odluke arbitražnog suda prije ulaska hrvatske u eu,a kada uđemo u eu granice niti neće biti od neke velike važnosti..

VL
OB
-obrisani-
11:45 02.11.2009.

..trbuh mozes napuniti, kad i nokte grizes od muke... .

VL
MM
Mladen Miletić
11:46 02.11.2009.

Kosor: Odlučujemo o budućnosti Hrvatske, o budućnosti naše djece, joj jadna li im majka, do sada smo usrečili vašu budučnost a sada čemo i male Hrvate da usrečimo ne samo sa nemogučim zaduženjem kredotom nego vodimo ih u veliku YU ...

VL
AL
alapača
11:48 02.11.2009.

Čehok: iz šupljeg u prazno, ko u birtiji, samo što ne štuca.

VL
OB
-obrisani-
11:52 02.11.2009.

. ..sto ce nama EU...??? ..sto ce nama ovakva drzava Hrvatska...iako parazitima stanje odgovara, pa se protive civilizaciji i kulturnom zivotu u krugu sa obrazonavnim narodima... .

VL
JM
Juraj_MALI
23:36 02.11.2009.

SDP ostao sam i HNS mu je okrenuo leđa

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 27 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.