Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATE DEPARTEMENT
Povratak na članak

Korupcija zastupljena u svim segmentima hrvatskoga društva

Usprkos zakonima koji to nalažu, vlasništvo nad medijima nije potpuno transparentno, a vlasnici i dalje direktno interveniraju u uređivačku politiku, navodi se u popisu teškoća zabilježenih u Hrvatskoj za 2009. godinu.

Komentari 31

VU
vucko
19:48 12.03.2010.

Ovu izjavu Hillary Clinton zelio bi procitati u originalu,jer sumnjam da je to sve izjavila sto je novinarka Sania Despot napisala. Kao prvo pitao bi je sta bi rekla ili pokusala opravdati svog muza,bivseg predsjednika ,koji bi strogo povjerljive akte iz bijele kuce objavio u Kremlju.Nas bivsi predsjednik Mesic,veliki antifasist , je to ucinio i to mu je dokazano, a pjevao je u Australiji i o Gradiski staroj i o Juri i Bobanu, bio je ganut i zanio se. Dali se USA moze predbaciti nacionalizam jer njihova omiljena pjesma je \"Bog blagoslovi Ameriku\" nesto slicno kao i hrvatska pjesma \"Boze cuvaj Hrvatsku\". Koliko topnickih i raketnih dnevnika napisu USA vojnici tokom jednog dana i koliko neduznih civila pri tome strada ? Kojim pravom i zasto je USA zaprijetila HV da stane pred Banja lukom .Da smo izvrsili zadatak do kraja imali bi danas drugaciju situaciju u Bosni i nebi agresori dobili na dar 49 % teritorija Bosne.Tiskovina: HND je leglo ljesinara koji sire lazi i sakrivaju se iza nezvisnog novinarstva,truju narod i stalno sire u narodu nezadovoljstvo, kada budu demaskirani samo predju preko toga kao da se nista nije desilo,pisu po nalogu neprijateljskih struktura u vlastitoj drzavi.Pokusaju destabilizirati ili cak rusiti vladu i manipuliraju javno mjenje prije izbora,laznim anketama i objavljuju izmisljene afere .Zaboravljaju da je jedna velika hrvatska grjeska bila sto nije u Hrvatskoj sprovedena lustracija i odstranjen propali i istrosen socijalisticki kadar.Taj kadar uvukao se u sve postojece stranke u Hrvatskoj i svojim prijasnjim vezama potkrada i pljacka hrvatsko drustvo .Naci cete ih u svim javnim poduzecima ako ne na celnim onda u nadzornim odborima .To su individue koje potkopavaju hrvatsko gospodarstvo ,stvaraju kriminal i korupciju,Kada se tome pridoda i neefikasno sudstvo,onda je kaos unaprijed programiran, na stetu svih gradjana. Sada mi mozete podijeliti minuse ,ali to je istina koju stalno susrecem u Hrvatskoj.

VL
OB
-obrisani-
14:21 12.03.2010.

Jel ima šta NOVO ????

VL
BU
Bugrer
15:36 12.03.2010.

Stanje u USA opisano je u izvješču za USA, koje isto tako ne opisuje zemlju bajki. To se sve može naći na Internetu. Uostalom, kakve veze ima situacija u bilo kojoj zemlji sa situacijom u Hrvatskoj? Šta, valjda ako uu Americi jedu ljude onda je OK da ih jedemo i mi u Hrvatskoj? Izvješća su napravljena od USA za potrebe USA, i što se mene tiče realno je opisana situacija u HR.

VL
JA
jasijen
18:51 12.03.2010.

Ima puno istine u tome,,,a gdje pise o uskracivanjima najosnovnijih prava u SADu.???? pozdrav....

VL
JK
Jov@Kar@Mustafu
14:27 12.03.2010.

Mesic istaknuti Antifasist?????? A tko je o uspricao ovim Amerima u glavu.Mesic je jedini politicar u europi i zapadnom svjetu novijeg vremena,koji je javno i otvoreno pjevao Fasiticke pjesme,i velicao fasisticka vremena,a zatim postao predsjednikom jedne drzave.A Marko Perkovic Thompsonon je jedina pjevacka zvjezda u cijelom svjetu,koja se je pjesmom i puskom istovremeno borila protiv fasizma na bojistu.

VL
VI
vitaszorcms
14:27 12.03.2010.

Stanje ljudskih prava u SAD je na najnižoj razini,tj. na 192 mjestu na svjetskoj ljestvici.Pod krinkom lažne borbe protiv terorizma,a zapravo osvajanja svijeta i stavljanje istog pod svoju kontrolu,vladajuća klika je američkim građanima postupno ukinula brojna ljudska prava,od prava naa privatnost do potpune kontrole medija koju drži šačica provladinih elemenata koji fabriciraju lažne vijesti i činjenice ,umjesto da puštaju one stvarne i objektivne.Američke građane se šopa sa GMO štetnom i nezdravom hranom,te ih se truje sa lijekovima koji im uopće nisu potrebni.Radi se o neviđenom zločinu nad vlastitim narodom za koji bi vladajuća neoliberalna masonka klika trebala odgovarati .Eto to je kratki prikaz stanja ljudskih prava u SAD.Detaljni prikaz uslijedit će kasnije.

VL
OB
-obrisani-
14:35 12.03.2010.

ma to nas malo-zayebavaju...-:))

VL
OB
-obrisani-
14:36 12.03.2010.

Amerikanci po običaju svima sole pamet,neka pogledaju njihovu državu pa onda neka druge ocjenjuju!Amerika zemlja di kad padne mrak nesmiješ vlastito dijete poslati u trgovinu ili di bogati žive okruženi strujnom žicom i kordonima policije a u holivudu ako ćeš ući da vidiš di žive bogati tražit ćeš dozvolu policije-Imaju geta di se bande bore za prevlast,najveću stopu ubojstava na svijetu,i sad oni nama pametuju!

VL
WE
WESTCHESTER
14:49 12.03.2010.

Ja sam isto antifasist a volim Thompsona zato sto je domoljub i voli svoje a vi sto ga pljujete ste prodane duse smetlari skloni izdajama lazima ubistvima to ste vi bando koja se prestavlja kao antifasisti isto kao i vas voda istaknuti antifasista Mesic.

VL
PR
Protivcenzure
14:52 12.03.2010.

to je svima već jasno kada će postati jasno vladi.

VL
KN
knezovma
14:52 12.03.2010.

Gospodo Clinton pogledaj u svoje dvoriste.Sto se tice korupcije i novinarstva tu je ona u pravu a sve ostalo je farsa.A sda bi se trebalo organizirati i pismima je bombardirati sa pravom istinom o Mesicu i Tompsonu,ocito je u ovomm slucaju zamjenila istinu.

VL
OB
-obrisani-
14:58 12.03.2010.

u godini prije, kada bude Hrvatska ulazila u EU .., Svi izvjestaji cé biti Super u nasú korist,..a sada je ocíto da nas ne planiraju \"pohvaliti\" jer do 2013.-2014. ima jos´vrimena....

VL
ZD
Zdravek
14:58 12.03.2010.

\"U izvješću se detaljno opisuje slučaj suđenja i bijega Branimira Glavaša, koji se zaključuje podatkom da je Glavaš službeno još saborski zastupnik koji prima plaću i uživa sve pogodnosti mada ne može prisustvovati nijednoj sjednici zbog rizika da će biti uhićen.\" a ovo nikome ne smeta?

VL
OB
-obrisani-
15:09 12.03.2010.

Zdravek je napisao/la: \"U izvješću se detaljno opisuje slučaj suđenja i bijega Branimira Glavaša, koji se zaključuje podatkom da je Glavaš službeno još saborski zastupnik koji prima plaću i uživa sve pogodnosti mada ne može prisustvovati nijednoj sjednici zbog rizika da će biti uhićen.\" a ovo nikome ne smeta? ________________________________ To je prvostupanjska presuda zbog kronicnog nedostatka dokaza i zbog svjedocenja neke pijanice iz Osijeka. Jedan svjedok je ispitan samo.

VL
ŠI
Šilo
15:13 12.03.2010.

Amerika zemlja neograničenih mogućnosti. Malo više snijega i vjetra na stotine promrzlih i mrtvih

VL
OB
-obrisani-
15:17 12.03.2010.

Satyr.., ma ne smeta \"Zdraveku-cccc\" taj Svjedok i Sudjenje, ..vec´B.Glavas´jer je uspija odbraniti Osjek !!....:))

VL
Avatar sasanet
sasanet
15:18 12.03.2010.

prokleti amerikanci je. im pas mat. neka se brinu za svoju zemlju. ova hilary je tako odvratna ljudi!! samo gledaju kako ce se umjesat u tudje poslove umjesto da pometu pred svojim pragom prvo i prestanu ubijat ljude na bliskom istoku sa izmisljenim povodima koji nisu istiniti. amerikanci su osovina svih zla pogotovo jer su se udruzili sa zidovima(izraelom) tim jos vecim zlom.

VL
Avatar Glina74
Glina74
15:34 12.03.2010.

nije važno tko kaže da je hrvatska koruptna rekao je istinu bila to Hillary i Franz , Govani .Pedro ili Jim ima pravo jer kod nas ne možeš ništa dobiti da nedaš nešto bar za kavicu.Ja sam doživio da mi mi je u mesnici dao 50dkg mese manje na vagi kada sam ga pitao to nije puna KG a on meni odgovara da je to jer ja sam ima posebnu želju kako da mi odreže.

VL
ZD
Zdravek
15:37 12.03.2010.

12.03.2010. u 15:17h leteci je napisao/la: \"Satyr.., ma ne smeta \"Zdraveku-cccc\" taj Svjedok i Sudjenje, ..vec´B.Glavas´jer je uspija odbraniti Osjek !!....:)) \" ma ne smeta meni ni b.glavas vec mi smeta da neko ne radi svoj posao ali dobiva velikuu lovu nekog se smatra velikim hrvatom a on se sprda sa hrvatskom PS da si nabacio neko mikroregionalno prepucavanje da sam zagorac ili purger pa imam nesto protiv slavonca ili da si spomenuo nesto politicko da sam crveni kmer pa mi smetaju desnicari, al di mi nakeljis one cccc s kojima nemam veze ni u blizoj i u daljoj rodbini al to samo govori o tebi kojem ocito bilo ko ko drugacije misli mora biti srbin, zar ne?

VL
OB
-obrisani-
15:43 12.03.2010.

Zdravek je napisao/la: ma ne smeta meni ni b.glavas vec mi smeta da neko ne radi svoj posao ali dobiva veliku lovu nekog se smatra velikim hrvatom a on se sprda sa hrvatskom PS da si nabacio neko mikroregionalno prepucavanjeje da sam zagorac ili purger pa imam nesto protiv slavonca ili da si spomenuo nesto politicko da sam crveni kmer pa mi smetaju desnicari, al di mi nakeljis one cccc s kojima nemam veze ni u blizoj i u daljoj rodbini al to samo govori o tebi kojem ocito bilo ko ko drugacije misli mora biti srbin, zar ne? __________________________________________________________ Ma dobro, preburno je reagirao. Ali ima masu ovih odvratnih \'hrvata\' koji mrze Glavaša baš zbog navedenog razloga. Uostalom, Glavašu je aktivan mandat ko i Sanaderu i za to dabivaju pare. A jbg.,tako je to. Dobivat će oni pare i dugo nakon sabora, ko i CroCop. Alo oni nisu nikom zanimljivi, njima je zanimljivi branitelj Osijeka, koji je skoro postao Osek da nije bilo Glavaša. Ajde ovako ljudi, zamislite da umjesto State Departmenta piše Drago Pilsel ili Damir Kajin. Onda bi nam sve bilo jasnije. Jelda? Mislim da ovo pismo i nije baš doputovalo iz SAD-a.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.