Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI KONGRESNIK:

Kongresnik: Irak bi Americi trebao vratiti novac koji je potrošila u ratu

kongresnik Rohrabacher
reuters
11.06.2011.
u 17:47

Kalifornijski republikanac rekao je novinarima kako je iračkom premijeru Nouriju al-Malikiju sugerirao da bi jednoga dana, kada Irak postane prosperitetna zemlja, trebao vratiti novac Sjedinjenim Državama za sve što su učinile.

Američki kongresnik Dana Rohrabacher izjavio je tijekom posjeta Bagdadu da bi Irak trebao vratiti Americi novac koji je potrošila od početka invazije na tu zemlju 2003. godine, javlja AP.

Kalifornijski republikanac rekao je novinarima kako je iračkom premijeru Nouriju al-Malikiju sugerirao da bi jednoga dana, kada Irak postane prosperitetna zemlja, trebao vratiti novac Sjedinjenim Državama za sve što su učinile.

Nije otkrio kakve su bile reakcije iračkog premijera. Rohrabacher je ustvrdio da je SAD u ekonomskoj krizi i da bi bilo dobro kada bi netko za to imao razumijevanja, na isti način na koji je SAD imao razumijevanja prema problemima drugih. Agencija navodi kako su, suprotno tome, gradske vlasti Bagdada od SAD-a tražile milijardu dolara za štetu koju su američki vojnici učinili u gradu.

Komentara 55

OB
-obrisani-
00:21 12.06.2011.

Koja logika... Trebali bi i mi dati Srbiji lovu jer su nas napali...jer da nisu, ne bi mi imali drzavu... Koji kreteni.

RA
rapidfire
18:05 11.06.2011.

moze, al neka onda Amerika Iraku vrati ukradenu naftu i plati za popravak svega sta su srusili.

VI
vidoje
21:56 11.06.2011.

haha nije normalno ono što je u svarnosti normalno ja ti porusim drzavu pobijem tvoj vlastiti narod srušim ekomomiju još ti zauzvrat trazim da mi platiš za moj trud to je isto kada bi pljačkaš koji je opljačkao banku trazioo da mu banka posle sudskog spora uplati mirovinsko osiguranje kao i da mu banka isplati novac za pretrpljeni strah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije