Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO PISMO
Povratak na članak

Kongres Bošnjaka proziva Josipovićeva savjetnika Dejana Jovića

Stvar je građana RH, ali ne samo njihova, što njihov predsjednik ima savjetnika koji prešutno negira srbijansku agresiju i genocid na BiH

Komentari 36

ST
stefj
08:01 20.01.2014.

Tja, Jovićeva teorija se potpuno uklapa u Josipovićeva predavanja koja je držao po SAD-u, gdje je podržavao podijeljenu odgovornost, zapravo, opravdavao je Srbe time da su bili isprovocirani na rat. Nakon toga, naravno da više nikad nije pozvan da igdje predaje. No, odabir savjetnika i stavovi jako dobro pokazuju koje snage drmaju Hrvatskom...

VL
Avatar politicar_nije_zanimanje
politicar_nije_zanimanje
08:06 20.01.2014.

Na šta smo spali... "naši" predsjedici brane agresore Srbe i daju im opravdanja za okupaciju i teror koji su provodili nad nesrbima!! Treba i njih procesuirati, laganje, obmana, krađa i moralne nakaze!!

VL
AS
asi2013
08:06 20.01.2014.

Niti je prvi, niti zadnji kongres Bošnjaka S.A. pronašao toplu vodu, kada je u uredu predsjednika RH pronašao čovjeka kalibra Dejana Jovića, niti je u tom uredu jedini čovjek njegovog kalibra, na ovaj ili onaj način.

VL
Avatar ambasadoor
ambasadoor
08:44 20.01.2014.

Spomenuti "znanstvenik" je najutjecajniji savjetnik Ive J. koji u svojim "znanstvenim" osvrtima iznosi kako je rat u Hrvatskoj bio gradjanski rat. Treba podsjetiti kako je osim što se po Britaniji predstavlja kao Jugosloven, bio i predsjednik Savjeta Šuvarove Socijalističke radničkeke partije. Tvorac je nevjerojatne neznanstvene izmišljotine, jer u svojim iskazima tumači, da su u Jugoslaviji postojala dva tzv. “antifašistička“ pokreta za vrijeme WWII, partizanski i četnički.

VL
Avatar puky
puky
08:27 20.01.2014.

... nije "naša stvar" nego naš problem što je na Pantovčaku jugo komunista josipović a savjetnik mu jugofil dejan jović ... do kraja ove godine moramo popraviti taj kvar u našem nacionalnom biću ... strava ...

VL
Avatar AWKWARD DOOBIE
AWKWARD DOOBIE
08:37 20.01.2014.

ma nee! naš predsjednik da podržava prosrbizaciju Hrvatske i srpske interese u Hrvatskoj???!!!!! Još nisam čuo niti jednom rječju ovog lika da bi ni u bunilu u nekoj verziji zastupao interese Hrvata !

VL
Avatar fotograf
fotograf
09:01 20.01.2014.

Naravno da je tako nama trebaju bosnjaci da kazu da je netko cetalj ili nije. Naravno da nije bilo genocida u Srebrenici,nije bilo Ovcare,nije bilo Sarajeva,nije bilo Tomasice,nije bilo Borovog sela,nije bilo Lovasa..... To postoji samo u nasim glavama kakoko neki trolovi na ovom forumu natipkase,zato postoji sasa spodobic,koji je umlatio nekog tamo branitelja za kojeg nitko vise niti pita.....a sasica je sin cetalja koji je nadgledao likvidiranje 11 "ustaskih" bojvnika u Petrovcina kod kriza....dorh istru stvar gura ispod tepiha..do kada.....sve dok mi budemo sutili i trpili. Na sto je spalo novinarstvo vidi te i sami cim se spominju zlocini sve se brise,valjda cemo svi zaboraviti kako se branitelji ubijaju(sto naravno necete cuti na rezimskik medijima)ostatice samo partizancic jusipovic i bricati bajke.

VL
KO
komentar59
09:12 20.01.2014.

Zar ima razlike izmedju Josipovica i Jovica?

VL
Avatar AWKWARD DOOBIE
AWKWARD DOOBIE
08:39 20.01.2014.

ima li josipović ijednog prijatelja Hrvata?

VL
Avatar AWKWARD DOOBIE
AWKWARD DOOBIE
08:38 20.01.2014.

kada bi se djela, rječi i naumi ovog lika procesuirali...radi njega bi se moralo mijenjati kazneno pravo. naime, morali bismo ponovo uvesti institut veleizdaje i smrtna kazna

VL
Avatar MK
MK
09:23 20.01.2014.

...zanima me ali je zastupnik bosnjacke manjine u hrvatskom Saboru gospodin Nedžad Hodžić sada malo zbunjen - ili mu je sve jasno?!

VL
DU
Deleted user
09:43 20.01.2014.

Čujem da je Izraelski predsjednik uzeo za savjetnika Njemca koji kaže da nije bilo genocida nad Židovima

VL
FI
fiberglas
09:32 20.01.2014.

Eto njega po drugi mandat! Sigurno misle ( i on i njegovi ´´savjetnici´´) malo je, malo je vremena za svu štetu koju su planirali napraviti. U dva mandata, možda.Jedan je definitivno prekratko. Možete li vjerovati ovom licu? Hajde, dajte muu glas, ne može on raditi to što radi ako mu ne date glas, neka nastave Ivo, Jović i Budo i Saša tamo gdje su stali.

VL
ZG
ZGexil
08:58 20.01.2014.

poštovani Bošnjaci, ovo nije ništa novoga trenutno na dnevnopolitičkom redu u Hrvatskoj. kakav savjetnik, takav i predsjednik, i obrnuto. Hrvatska se, kako i od trenutno vladajućih najavljeno, crveni u njihovoj omiljenoj boji, od srama i sramote ! ispraviti ćemo mi to, najkasnije za druge predsjedničke, pa za parlamentarne izbore. negiranje zločina, izjednačivanje krivice u nametnutoj velikosrpskoj agresiji, te uzastopno uzdizanje i preuveličavanje nekakve "nob-e" a istovremeno tajeći i prikrivajući zločine, počinjenih baš od njih, presvučenih kaputa,"oslobodioca", odgovaraju po orijentaciji i crvenima i našim zajedničkim nezasitnim susjedima.

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
09:19 20.01.2014.

Pa kakovim se to ljudima okružio naš predsjednik i što oni njega savjetuju kada on ništa ne stvara osim komentara tipa "bijela kava".

VL
AP
apolon
10:02 20.01.2014.

Možemo slobodno reći da jedan dio odgovornosti leži u medijima koji su tajili Josipovićev -prikriveni rigidni- "background" danas je to posve očito...pitanje današnjice ,koje se postavlja svakom demokratskom biraču : može li predsjednik ove demokratske Hrvatske u 21st. pozdravljati sarvatske u 21st. pozdravljati sa - "drage i poštovane partizanke i poštovani partizani ...naši heroji" vraćajući nas tako u stoljeće koje je ostalo daleko iza nas poznato kao paradigma-"antidemokracije"???

VL
AT
Attak
10:25 20.01.2014.

Jedan od najmoćnijih Srba u svijetu D Jovic uz upregnutog Josipovica kroji sudbu Hrvatima vidimo i Bošnjacima a tu je i savjetnik za bezbjednost Saša Perkovic ..., daleko od Boga i Hrvata Josipoviceva družina .., izbori su blizu Josipovic već zna da će pobjediti ..., kako ?!?! kao i do sada kako postadose preko noći omiljeni i popularni , prvi 87% ovaj drugi 74% !!!

VL
KA
kafka
10:37 20.01.2014.

Koga mi to imamo za predsjednika! Kakvim je samo savjetnicima okružen. Ne daj mu Bog još koji mandat !!!!! .

VL
NA
Nadalinaaa
10:47 20.01.2014.

Pa, Josipović stalno govori o nekakvim zmijama u njedrima. Valjda zbog suženog vidnog polja ne vidi crvene zmije koje mu se motaju po uredu.

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
09:48 20.01.2014.

Predsjednikov savjetnik negira srbijansku agresiju i genocid na BiH?! Sramota!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.